Top 20: najboljše zaročne fotografije 2017

Ste se zaročili? Ste to obelodanili svetu prek družbenih omrežij? 🙂 Na spletni strani Junebug Weddings so že peto leto zapored izbrali najboljše zaročne fotografije in priznati moramo, da zaradi njih še bolj verjamemo v ljubezen. Fotografije so namreč čudovite!

Pri Junebug Weddings so izbrali najboljše zaročne fotografije 2017. Fotografije so izbrali na podlagi kakovosti, estetskega dejavnika, tehnične odličnosti in osebnosti. Namen vsakoletnega izbora je dvigniti kakovost in prepoznavnost poročnih fotografov ter navdihniti ljubitelje fotografije po svetu, medtem pa seveda slaviti pravo umetnost poročne/zaročne fotografije. Letos se je v boju za najboljše zaročne fotografije znašlo več kot 5 tisoč fotografij. Kako so fotografi ovekovečili ljubezen, si poglejte spodaj. Morda boste tudi vi med vsemi temi fotografijami našli navdih zase.

PREBERITE ŠE: ZADNJE FOTOGRAFIJE NAJVEČJIH IKON, PREDEN SMO JIH IZGUBILI

Galerija – top 20: najboljše zaročne fotografije 2017

Dodatne Informacije

Več informacij:
junebugweddings.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 20+ najbolj neumnih stvari, ki jih je Donald Trump naredil v 4 letih