Pametni telefon Sony Xperia E4G – malo denarja, veliko avtonomije

Pametni telefon Sony Xperia E4G se lahko pohvali z nizko ceno (okoli 130 evrov), močno baterijo (2300 mAh, kar prevedeno v ure pomeni cca. 48 ur), hitro 4G LTE povezljivostjo, enostavno uporabo in odpornim plastičnim ohišjem. Vse to ga dela za zelo konkurenčnega na zgoščenem trgu, sploh, ker je tu tudi zmogljivi procesor, ki zadovolji tudi uporabnike z višje postavljeno letvico in učinkovit ''selitveni servis'', aplikacija Xperia Transfer.

Pametni telefon Sony Xperia E4G je narejen ne samo, da se dobro kosa z razmerami ”tam zunaj” (odporno plastično ohišje), pač pa tudi s konkurenti. Svoje mišice razkazuje predvsem z zmogljivejšim procesorjem, saj se pod vzdržljivim ohišjem nahaja 1,5-GHz štirijedrni procesor MediaTek MT6732. Tam je tudi vgrajen pomnilnik z 8 GB in sistemski z 1 GB, streho nad glavo pa si je tu našel tudi Simple Home vmesnik za večje ikone in najljubše aplikacije na enem zaslonu (ostale so v mapah). Ta je mimogrede 5-palčni ločljivosti 960 x 540 pik.

Sony Xperia E4G ima kaj pokazati, tudi, ko gre za strojno opremo.
Sony Xperia E4G ima kaj pokazati, tudi, ko gre za strojno opremo.

Baterija zdrži dva dneva, a iz nje lahko z aktiviranjem načina Stamina ali pa Ultra Stamina, iztisnete še precej več, tudi do tedna dni avtonomije. Res pa je, da se boste morali zadovoljiti z osnovnimi funkcijami, med katere npr. ne sodi funkcija Samodejnega zaznavanja prizora (optimizira nastavitve fotografiranja), in koriščenje tehnologije NFC, ki omogoča deljenje fotk s samcatim dotikom.

PREBERITE ŠE: Pametna očala Sony SmartEyeglass v prodajo marca 2015

Pametni telefon Sony Xperia E4G bo na voljo bo od aprila 2015, tudi kot različica z dvema ”parkirnima mestoma” za SIM kartico. In še besedica o aplikaciji Xperia Transfer. Ta je odličen most med Xperio E4G in vašim prejšnjim pametnim telefonom, od koder k novincu lahko ubrano marširajo kontakti, glasba, fotografije, aplikacije, sporočila, ipd.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.sonymobile.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!