fbpx

“Amelia And The Animals”: Serija fotografij male ljubiteljice (eksotičnih) živali

"Amelia And The Animals" je zbirka fotografij male ljubiteljice (eksotičnih) živali, ki jo v svoj fotografski objektiv že od tretjega leta starosti lovi njena mama Robin Schwartz. Profesionalna fotografinja je s fotografiranjem hčerke v družbi eksotičnih živali pričela leta 2002 in poleg raznolikih živali skozi leta ovekovečila tudi hčerkino odraščanje. Serija fotografij male ljubiteljice živali “Amelia And The Animals” vsekakor prepriča, da imajo nekateri ljudje neverjeten čut za živali…

Serija fotografij male ljubiteljice eksotičnih kot tudi povsem običajnih živali “Amelia And The Animals” je zanimiv fotografski projekt, preko katerega lahko sledimo odraščanju deklice, ki jo od tretjega leta starosti v fotografski objektiv pridno lovi njena mama Robin Schwartz. Profesionalna fotografinja je leta 1993 izdala knjigo fotografij šimpanzov z naslovom “Like Us: Primate Portraits”, pri izdelavi katere so ji pomagali ljudje, ki so ji omogočili stik z opicami in kasneje tudi z ostalimi eksotičnimi živalmi, ki na fotografijah serije “Amelia And The Animals” delajo družbo njeni hčerki. Knjiga fotografij je zanimiva predvsem zato, ker je iz fotografij razvidno, da ima Amelia poseben čut za živali, saj ji te zaradi njenega pomirjujočega vpliva (včasih) dobesedno “jedo z rok”.

PREBERITE ŠE: Fotografije neverjetno lepih živali z dvema različnima barvama oči

Dodatne Informacije

Več  informacij:
www.robinschwartz.net

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.