fbpx

Panasonic Lumix GF8: fotoaparat za ljubitelje selfijev

Panasonic bo na trg kmalu poslal fotoaparat Lumix GF8 s poudarkom in izboljšavami funkcij za snemanje avtoportretov oz. selfijev. Prah okrog popularnosti selfijev se še ni polegel, ne glede na to, ali jih tudi sami radi snemate ali pa jih sovražite. V vsakem primeru je Panasonic Lumix GF8 ustvarjen za to, da vam ta proces olajša. Morda pa selfije še vzljubite.

Se sprašujete, zakaj je Panasonic Lumix GF8 popolna kamera za selfije? Vrtljiv zaslon na dotik, ki ga zasukate tako, da se v njem vidite, vam pomaga lepo uokviriti fotografijo, nato pa so vam na voljo še funkcije za retuširanje slik. Te so pogosto na voljo na pametnih telefonih, tokrat pa vam popravljanje slik omogoča tudi digitalni fotoaparat Lumix GF8: odpravite lahko nepravilnosti, kot so gubice in ogrci na obrazu, pobelite zobe in celo zožite obrazne poteze. Obraz lahko dodatno spremenite z izbiro barve podlage za obraz, ustnic, lic in celo senčila za veke.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat iz papirja: najtanjši digitalni fotoaparat na svetu?

Funkcije kamere LUMIX GF8 vam pomagajo posneti še lepši selfie.
Funkcije kamere LUMIX GF8 vam pomagajo posneti še lepši selfie.

Mikro senzor s 16 megapikami, hitro odzivna AF-zaslonka in občutljivost svetlobnega tipala s 25.600 ISO omogočajo hitro zaznavnost obraza in oči, poleg tega pa se kamera lepo odziva za snemanje in fotografiranje ostalih elementov, ne le selfijev. Vgrajen Wi-Fi za prenos datotek in 100 GB pomnilniškega prostora Google Drive pa sta dodatna plusa za ljubitelje slednjih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!