Panorama Glass Lodge: to je tvoj naslednji dopust

Panorama Glass Lodge

Iščete popolno destinacijo za razvajanje z ljubljeno osebo? Za vas imamo nasvet. Prepustite se lepotam Islandije in nekaj dni preživite v stekleni hišici Panorama Glass Lodge.

Panorama Glass Lodge se nahaja v kraju Hvalfjörður, ki leži ob obali Grenlandskega morja. Od glavnega mesta Islandije, Reykjavika, je oddaljena le 30 minut vožnje. Omogoča vam spanje v popolnem udobju, ob tem pa še pogled na prečudovito nebo.

Spalnica je v celoti obdana s steklom. V hišici najdemo majhno kuhinjo z električnim štedilnikom, opekačem in hladilnikom ter kopalnico s tušem. Zraven koče stoji vroča kopel, namenjena dvema osebama.

Čudovit razgled, kajne?
Čudovit razgled, kajne?

Odmaknjena lokacija ponuja odlično priložnost za opazovanje polarnega sija. Če imate srečo, lahko opazite tudi tjulnje, ki se zlasti poleti radi nastavljajo soncu. V prvi vrsti pa koča vam in vašemu partnerju nudi popolno zasebnost. Zato jo lahko ovrednotimo kot odlično izbiro za medene tedne ali pa posebno sprostitev.

Panorama Glass Lodge je kot nalašč za zaljubljence.
Panorama Glass Lodge je kot nalašč za zaljubljence.

Za eno nočitev v hišici Panorama Glass Lodge bo treba odšteti 342 evrov. V ceno so všteti 11 % DDV, čiščenje, dostop do omrežja Wi-Fi, neomejena količina kave in čaja ter dostop do zunanje kopeli.

Galerija – Panorama Glass Lodge

Dodatne Informacije

Več informacij:
panoramaglasslodge.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 apartmajev z lastnim bazenom, ki jih hočeš letos!