fbpx

Pazljivo! To so leta, ko te čaka največ izzivov, težav in sprememb!

V teh letih boš v življenju doživel največ težav in izzivov. Si morda v teh letih?

Neke raziskave oziroma teorije pravijo, da se drastične spremembe v življenju vsakega človeka dogajajo na 7 let, to pa naj bi bila posledica sprememb v vesolju in v premikanju energij.

Zakaj na 7 let? Takrat naj bi se menjalo naše notranje stanje, kot tudi naša okolica, vse te spremembe pa naj bi vplivale na našo osebnost, na naše želje, ambicije in odnose. Vsakih 7 let se naj bi tako srečali z drugačnimi izzivi. Tako naj bi imeli na primer v prvem ciklu manj težav in preizkusov kot v tretjem ali sedmem.

Vesolje nam vsakih 7 let namenja nove izzive.
Vesolje nam vsakih 7 let namenja nove izzive.

Kako točno torej to vpliva na nas? Ko uspemo premagati vse ovire iz vsakega cikla, smo bogatejši za eno lekcijo ali pomembno izkušnjo, kar nam poveča samozavest in nas okrepi. Oseba, ki na primer živi več kot 84 let, ima tako “privilegij”, da se poda skozi vse sedemletne cikle.

Največje življenjske spremembe in turbulence nas po teh teorijah čakajo pri 7, 14, 21, 28, 35, 42, 56, 63, 70, 77 in 84 letih. Vsaka sedemletna preizkušnja, ki jo je treba premagati, je del našega duhovnega potovanja.

Vsaka sprememba je del našega duhovnega potovanja.
Vsaka sprememba je del našega duhovnega potovanja.

Kaj lahko naredimo? Naša naloga je, da poslušamo svoj notranji glas in se pripravimo na nov sedemletni cikel v naših življenjih. Sčasoma bomo ugotovili, da so se vse borbe splačale!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!