fbpx

Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik

Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik

Če vaše delo od vas zahtevo uporabo večjega števila gadgetov ali pa ste vsak dan mobilni in morate že zjutraj spakirati za s sabo kar nekaj nujnih potrebščin, potem vam nahrbtniki niso tuji. Morda se celo ukvarjate s fotografijo in ste primorani nositi svojo kramo naokoli, če se le da v varnih in oblazinjenih torbah. Za vas imamo pravo poslastico.

Peak Design Everyday Backpack je nahrbtnik, ki zmore praktično vse.

Z dvajsetimi litri prostornine nudi več kot dovolj prostora za celodnevne aktivnosti. Opremljen je z edinstvenim sistemom FlexFold, ki omogoča razporejanje notranjih prostorov povsem po vaših željah in potrebah. Tudi fotografska oprema bo na varnem. Na levi strani nahrbtnika je žep, v katerega boste spravili 15-palčni prenosnik.

Tudi če vas ujame dež ali sneg, ne skrbite, vaša oprema bo zaradi vodoodpornega platna iz najlona 400D na suhem. Nahrbtnik Everyday Backpack, za katerega boste morali odšteti 220 evrov, je na voljo v treh barvah, in sicer sivi, črni ali pepelnati.

Galerija: Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik

Dodatne Informacije

Več informacij:
gallantry.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!