Vsak mesec bomo pripravili šest novih in zanimivih receptov, zato nas pridno spremljaj in sodeluj v nagradni igri Jamnice.
Sestavine: file divjega lososa, 100 g sveže špinače, 2 žlici limoninega soka, 3 žlice olivnega olja
Priprava: Špinačo operemo in jo kar s celimi listi skuhamo na pari, da ohranimo čim več vitaminov. Ko listi “ovenijo”, jih odstavimo in zložimo v skodelico, da dobimo nekakšno zloženko, ki jo potem stresemo na krožnik. Dobro potlačimo, da odcedimo odvečno vodo. Na oljčnem olju spečemo losos, na vsaki strani po nekaj minut, da dobi zlato barvo. Znotraj naj bo rožnate barve. Serviramo na krožnik in pokapljamo z nekaj kapljicami oljčnega olja in limoninega soka.
V kolikor želite oddati svoj glas za pečen losos, izpolnite spodnji obrazec.
[emailpetition id=”20″]