fbpx

Penzion Berghi Kranjska Gora: raj za ljubitelje aktivnega oddiha

Foto: Booking.com

Apartmajska hiša se nahaja ob priljubljeni kolesarski cesti in je kot nalašč za vse, ki si želijo napolniti baterije ob aktivnih počitnicah.

Apartmajska hiša Berghi se nahaja na mirni lokaciji, v bližini gozda in potoka Pišnica. Postavljena je tik ob kolesarski poti, ki povezuje Gozd Martuljek in Kranjsko Goro, do smučišča pa jo loči le nekaj sto metrov. Zaradi svoje lokacije je Berghi priljubljen tudi med ljubitelji športov in aktivnosti, ki se radi odločijo za počitnice v Kranjski Gori.

Prenovljene sobe se pohvalijo z lično opremo in udobjem, na voljo je več različnih namestitev, tako vsak najde tisto, ki mu je pisana na kožo. V ponudbi najdete apartmaje za od dve osebi, vse do večjih za deset oseb. Ponujajo dvoposteljno sobo, studio, apartma z eno, dvema in tremi spalnicami. Trije apartmaji so primerni tudi za družinski dopust, saj se raztezajo na 120m2 prostora in lahko namestijo od 6 do 10 oseb.

Z dobrodošlico sprejmejo tudi hišne ljubljenčke, ki se lastnikom radi pridružijo na aktivnem oddihu. Poleg kolesarjenja in smučanja, Kranjska Gora zadovolji tudi želje pohodnikov in plezalcev. Penzion Berghi je namenjen aktivnemu oddihu, dobrodošli pa so tudi obiskovalci, ki si želijo le miru in pobeg od skrbi vsakdana.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!