Pet znakov, da je vaša ljubezen trdnejša kot skala

Foto: Dainis Graveris / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ali so poljubi vajina stalna rutina? Poljub za dobro jutro, za dober dan in poljub kar tako? Kaj pa objem? Nežen, mehak. Ali veste, da vam lahko to pove marsikaj o vaši partnerski zvezi? Ne? Preberite prispevek.

Zaljubljenost je začetna faza in hkrati obdobje polno pričakovanja in metuljev v trebuhu. A za zdravo in kakovostno zvezo je veliko bolj pomembno to, kar sledi začetnemu navdušenju.

Če želite biti prepričani, da je oseba, s katero ste, res prava, preverite znake, ki vam povedo, da je ljubezen trdna.

1. Dotiki

Majhni, spontani znaki pozornosti, kot so nenehno dotikanje, božanje med večerjo, med ogledom filma, lenarjenjem in spanjem, veliko povedo o vaših in njegovih občutkih. To so znaki, ki razkrivajo, da v partnerju uživate maksimalno in da ga nikoli ne želite “spustiti”.

2. Poljubi

Tako kot ljubkovanje so tudi poljubi zelo intimen in globok način, da nekomu pokažete, koliko vam pomeni. Če je poljubljanje vaša vsakodnevna rutina, lahko to veliko razkrije o vaši zvezi. Raziskave so pokazale, da imajo pari, ki se poljubljajo, veliko boljši odnos kot tisti, ki na to pozabijo. Poljubite svojo osebo, partnerja kadar začutite potrebo!

Poljubi. Dotiki. Spolnost. Foto: Dainis Graveris / Unsplash

3. Spolnost

Čeprav spolnost morda ni znak kakovostnega odnosa, a vaši občutki to zagotovo so. Eden izmed njih je zagotovo strast. Spolnost zbliža partnerje, jih naredi bolj sproščene in srečnejše. Številne študije so potrdile, da redni spolni odnosi vplivajo na kakovost odnosa, pa tudi na zakon. Ne zanemarjajte tega dela odnosa in uživajte v strastnih trenutkih kadarkoli lahko.

4. Druženje

Če “popolnim večer” za vas pomeni ogled filma s partnerjem,  je vaša zveza na pravi poti. Ko partnerji skupaj uživajo v družbi, imajo zanimive pogovore in se pogovarjajo o vseh temah in ne rabijo nikogar drugega, ki bi jih zabaval, to opisuje močno in globoko povezavo. Duševna in fizična povezanost je eden najpomembnejših znakov dobrega odnosa.

5. Intuicija

Občutek, ko preprosto veš, da je to prava stvar. Raziskave so pokazale, da je intuicija zelo pomemben pokazatelj kakovostnega odnosa. Če, ko pogledate v prihodnost, v njej vidite svojega partnerja in si predstavljate srečne trenutke, ki jih boste preživeli skupaj, verjemite svoji intuiciji, tam je z razlogom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 astroloških znakov, ki so pravi material za poroko