Peta sezona serije La Casa De Papel (Money Heist, 2021) se vrača septembra – oglejte si “teaser”

Foto: Netflix

Zadnja sezona Netflixove La Casa De Papel (Money Heist, 2021) bo izšla v dveh delih, prvi del prihaja 3. septembra, drugi pa 3. decembra!

“Ko smo sredi pandemije začeli pisati peto sezono, smo začutili, da moramo spremeniti pričakovanih desetih epizod in uporabiti vsa mogoča orodja, da ustvarimo pravi občutek finala prvega dela zadnje sezone,” je povedal Álex Pina, ustvarjalec serije. “V drugem delu se bolj osredotočamo na čustveno situacijo likov. To je potovanje po njihovem sentimentalnem zemljevidu, ki nas neposredno poveže z njihovim odhodom.”

To je več kot rop. To je vojna.
Foto: Netflix

Kot piše v uradnem povzetku na Netflixu, je tolpa zaprta v Banki Španije že več kot 100 ur. Uspeli so rešiti Lizbono, Profesorja pa je ujela Sierra in tako profesor verjetno prvič v življenju nima načrta za pobeg. Takrat, ko se zdi, da ne more iti več nič narobe, na sceno stopi sovražnik, ki je veliko močnejši od vseh, s katerimi so se soočili: vojska. Bliža se konec največjega ropa v zgodovini in tisto, kar se je začelo kot rop, se bo spremenilo v vojno.

Ustvarjalec serije: Álex Pina
Igrajo: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, María Pedraza, Darko Perić, Kiti Mánver, Hovik Keuchkerian, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri, Luka Peroš, Belén Cuesta in Fernando Cayo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!