fbpx

Shatush: nova tehnika barvanja las, ki je idealna za letošnje poletje

Kot bi jih poljubilo sonce …

Foto: IG @brittsully

Balayage, prameni, ombré so v tehniki shatush dobili močno konkurenco.

Tako kot v modi, se tudi pri ženskih pričeskah vedno znova pojavljajo novi trendi. Tokrat to ni prčeska ali določena barva, temveč nova tehnika barvanja las: shatush.

Podobno kot balayage tudi shatush daje lasem globljo dimenzijo in mehkejši videz s pomočjo svetlejših pramen. Razlika pa je v tem, da frizer pobarva pramene “prosto po Prešernu”, s čimer na splošno poudari samo pramene las, ki bi jih tudi sicer naravno poljubilo sonce. Rezultat: lasje dobijo še mehkejši in naravnejši videz. Poleg tega lahko pramene preprosto pustite rasti, ne da bi tvegali opazne spremembe na laseh. Super, kajne?

Komu je namenjen shatush?

Ne glede na to, ali gre za blond, rjave ali rdeče lase: nežna tehnika barvanja las je primerna za vse, ki si želijo “vau efekta” za svoje lase, hkrati pa imajo radi naraven videz. Da bi bil učinek popoln, naj bodo nežni prameni vedno za odtenek svetlejši od prevladujoče barve las. Kakšen odtenek je za vašo barvo las, morate ugotoviti v pogovoru s svojim frizerjem.

Če želite videti, kako se izvaja ta tehnika barvanja las, si lahko ogledate spodnji video.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!