fbpx

Petram Resort & Residences: luksuzni hotel v Savudriji (Hrvaška)

Foto: Petram Resort

Nedaleč od slovenske meje bo stal impresiven turističen resort Petram Resort & Residences, s prelivnim bazenom, ki sodi med največje na svetu.

S prekrasnim pogledom na Jadransko morje, v hrvaški Istri, natančneje v Savudriji, bo svojo končno podobo dobil Petram Resort & Residences. Razkošna nastanitev bo ponujala 252 vrhunskih nepremičnin, bodisi za oddih ali bivanje. Od tega 179 apartmajev, 55 turističnih vil in 18 stanovanjskih apartmajev.

Prelivni bazen, dolg kar 105 metrov

Največji turistični kompleks na Hrvaškem se gradi tik ob meji s Slovenijo. Gradnja kompleksa je v zaključni fazi, odprtje pa je predvideno spomladi 2023. Pod oblikovanje resorta se podpisuje sloviti arhitekturni biro Lotus Architects v sodelovanju z LAD 1 studio.

Poleg številnih posebnosti, ki bodo krasile ta turistični kompleks, pa se na strehi nahaja tudi impresiven prelivni bazen, dolg kar 105 metrov. Bazen bo drugi največji prelivni bazen na svetu, takoj za bazenom na vrhu hotela Marina Bay v Singapurju.

Luksuzni renome resorta bo opravičevala ponudba. Od wellnesa z najrazličnejšimi tretmaji, pa so športnih aktivnosti in bogate ponudbe za najmlajše. Tu bo še vrsta odličnih restavracij in barov.

Kot pojasnjujejo investitorji, je cilj soseske preživeti razkošen oddih, daleč stran od radovednih oči. Ta stanovanjsko-turistični projekt je prvo stanovanjsko in počitniško naselje te vrste na Hrvaškem in v regiji, zato bo brez dvoma privlačil kupce in goste z vseh okoliških držav.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.