fbpx

Peugeot predstavil mobilni bistro “Le Bistrot du Lion”

Peugeot "foodtruck"

Peugeot je predstavil inovativen koncept restavracije na kolesih "Le Bistrot du Lion". Mobilni bistro združuje inovativne možnosti za ponudbo kakovostnih jedi naravnost iz sodobnega Peugeotovega kombija oziroma “foodtrucka”.

Peugeotov mobilni bistro “Le Bistrot du Lion” je konceptna ideja, ki jo je zasnoval in razvil Peugeotov oblikovalski studio Peugeot Design Lab, ki bo restavracijo na kolesih za množice odprl na Tednu oblikovanja v Milanu 2015. Notranjost in zunanjost Peugeotovega “foodtrucka” nista pregrajeni in gostom omogočata vpogled v delo kuharja in stanje kuhinje. Vozilo samo po sebi je trdno vozilo, ki omogoča spretno krmiljenje in je primerno za rabo v mestu. Po prihodu na cilj, ki je lahko tudi prehranska tržnica, piknik prostor ali športno igrišče, se “foodtruck” razpre, podvoji širino in se pretvori v udobno kuhinjo z vgrajenimi profesionalnimi aparati za pripravo hrane, restavracijo s stoli, senčniki in mizicami ter celo DJ kabino.

Mobilni bistro si oglejte v galeriji

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.peugeotdesignlab.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!