Modni vodič: Kako nositi sandale na zavezovanje

Čeprav so sandali na zavezovanje modni že nekaj sezon, bodo letošnjo pomlad doživeli svoj vrhunec. Izjemno vesatilne čevlje je s poznavanjem določenih trikov in upoštevanjem enostavnih nasvetov namreč možno kombinirati takorekoč na vse. Tukaj je modni vodič, kako nositi sandale na zavezovanje.

Sandali na zavezovanje so spomladanski čevlji številka ena, saj še tako preprosti modni kombinaciji dodajo ravno pravšnjo mero seksapila. Zaradi njihove izjemne privlačnosti jih je dobro kombinirati s prečiščenimi “normcore” oblačili in se pri sestavljanju modnih videzov izogibati pretiranemu mešanju vzorcev in barv. Všeč so nam rdeči in srebrni, ki poživijo monokrom stylinge, na letos izjemno popularno jeans obleko bomo obule sandale na zavezovanje kamelje barve, k dolgemu krilu oziroma obleki pa takšne z nizko peto. V galeriji pa še nekaj modnega navdiha, kako nositi sandale na zavezovanje.

PREBERITE ŠE: Ženski čevlji 2015: modni sandali za pomlad/poletje 2015

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!