Philippe Dumas: model pri šestdesetih – brada mu je spremenila življenje

Philippe Dumas - maneken pri 60-ih

Čeprav manekenstvo povezujemo z mladostjo, je Philippe Dumas dokaz, da za nič nikoli ni prepozno. Kjer je volja, tam je pot. Philippe Dumas je po izobrazbi pravnik, a je vse življenje deloval v filmski industriji in oglaševanju, svoje tretje življenjsko obdobje pa preživlja kot fotomodel.

Tik preden je dopolnil 60 let, se je Philippe Dumas odločil, da si pusti rasti brado. Ta preprosta odločitev je njegovo življenje postavila na glavo. ”Brado sem si pustil kar tako in bil prepričan, da bo brezveze, a je bila ljudem všeč. To mi jih je dejalo veliko, zato sem se odločil postati model.”

Nikoli ni prepozno za uresničitev sanj.
Nikoli ni prepozno za uresničitev sanj.

Parižan je posnel serijo fotografij, jih objavil na Imgurju in stopil v stik z nekaj modnimi agencijami. Vse ostalo je zgodovina. PREBERITE ŠE: 104-letni ata, ki ima več stila kot ti (in manj let kot pravi internet) Naslednja misija Dumasa? Pogodba z veliko modno hišo, kot sta Dior in Chanel. Če je prišel že tako daleč, ni rečeno, da mu ne uspe tudi to. Leta gor ali dol.

Dodatne Informacije

Več fotografij: instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020