fbpx

Philipsove žive barve

  Royal Philips Electronics je lansko jesen na evropski trg lansiral LivingColors, inovativno in stilsko obliko razsvetljave na domu. Svetilka LivingColors lahko prikaže neskončen razpon barv. Z izbiro posameznega svetlobnega učinka lahko uporabnik doma ustvarja in spreminja atmosfero tako, da ustreza njegovemu ...

 

Royal Philips Electronics je lansko jesen na evropski trg lansiral LivingColors, inovativno in stilsko obliko razsvetljave na domu. Svetilka LivingColors lahko prikaže neskončen razpon barv. Z izbiro posameznega svetlobnega učinka lahko uporabnik doma ustvarja in spreminja atmosfero tako, da ustreza njegovemu razpoloženju in priložnosti. Uporaba LivingColors je z naprednim daljinskim upravljavcem preprosta. Nastavimo si lahko tako intenziteto svetlobe kot posamezne barve in njihovo menjavanje. Svetilke so oblikovane z LED-diodami, ki trajajo mnogo dlje kot klasične žarnice in porabijo mnogo manj energije. Dodatna privlačnost svetilk LivingColors pa so eleganten design in oblika ter njegova priročna majhnost. Poleg svetilke LivingColors Clear je na voljo še stilska različica v črni, ki doda lepoto in eleganco. LivingColors Mini, manjša ikonska različica svetilke LivingColors, je na voljo v štirih trendy možnostih: svetleče črna, svetleče bela, v bakrenozlati in srebrni barvi.

Cena: 149,00 evrov za LivingColors Clear, na voljo na www.philips.si

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.