Pininfarina Fuoriserie Bike: edinstveno in luksuzno električno kolo

Podjetje Pininfarina, ki je znano tudi po svojem sodelovanju s Ferrarijem, bo izdelalo 30 unikatnih koles Pininfarina Fuoriserie Bike, ki so navdih našla pri avtomobilih iz tridesetih let prejšnjega stoletja. Dragulj na dveh kolesih je mešanica tradicije in inovacije.

Osnovne Informacije
Znamka

Pininfarina

Model

Fuoriserie Bike

Cena

9000€

Trgovina

Pininfarina

Visok razred in luksuz pri Pininfarini ni rezerviran več le za motoriziran prevoz in Pininfarina Fuoriserie Bike je odličen primer. Jeklena konstrukcija – ročno izdelana s strani kvalificiranih obrtnikov – je večinoma prekrita s prevleko iz orehove drevestaste rese, medtem ko sta krmilo in sedež prekrita z zapletenimi in tkanimi vzorci Bridge usnja, ki se je uporabilo v notranjosti Lancie Astura Bocca, avtomobila zasnovanega pri Pininfarini leta 1936.

PREBERITE ŠE: Canyon: luksuzna kolesa za mesto in primestje

Pininfarina Fuoriserie Bike, dragulj na dveh kolesih, je mešanica tradicije in inovacije.
Pininfarina Fuoriserie Bike, dragulj na dveh kolesih, je mešanica tradicije in inovacije.

Inspiracijo so poiskali v ikoničnih in po meri izdelanih avtomobilih iz tridesetih let prejšnjega stoletja, kar je ustvarilo elegantno in čisto obliko obogateno s sodobnimi in klasičnimi materiali.

Sistem Bike + optimizira energijo kolesarjenja z miniaturnim električnim motorjem, kar omogoča kolesarju kritje daljših razdalj ter odlično zamenjavo za druge načine prevoza. Svetila temeljijo na povsem novih in visoko zmogljivih svetlikah, “connect the plug system” pa polni mobilni telefon s pomočjo dinama. Edinstvenost kolesa zvišuje prilagojena torba The Bridge in vgraviran Pininfarinin logotip. Kolo, zasnovano s pomočjo italijanskega proizvajalca 43 Milano, bo izdelano v tridesetih unikatnih različicah. Cena? 9 tisoč evrov.

Oglejte si nekaj detajlov Pinifarina Fuoriserie Bike kolesa v galeriji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
pininfarina.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!