fbpx

Pivo & Burger Fest 2017: lov na burgerje in pivo je odprt!

Pivo & Burger Fest 2017

Sezono otvarja tudi Pivo & Burger Fest. Najbolj slastna kulinarična kompanjona se na Pogačarjev trg v Ljubljani vračata 17. junija 2017. Pomladni Pivo & Burger Fest 2017 se bo odvijal tako v soboto kot tudi v nedeljo, 18. junija.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Pogačarjev trg 1, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Brezplačno

Sezona uživanja na prostem je tu in z njo tudi Pivo & Burger Fest. Naše brbončice bosta že kmalu ponovno razvajala nerazdružljiva kulinarična kompanjona – pivo in burger. Pomladi Pivo & Burger Fest 2017 bo potekal 20. in 21. maja.

V prestolnico se vrača Pivo & Burger Fest.
V prestolnico se vrača Pivo & Burger Fest.

”Letos Pivo & Burger Fest prirejamo četrto leto zapored. Ko sem se preselil v Slovenijo, so mi povedali, da moraš za rojstni dan vse prijatelje povabiti na zabavo. Tako se je pravzaprav rodil Pivo & Burger Fest, kot veliko praznovanje z mojo najljubšo hrano in pijačo. Vsako leto smo ga priredili tudi za moj rojstni dan oktobra, tokrat pa smo se odločili, da ga izvedemo v nekoliko toplejših mesecih, in sicer maja in septembra,” je prvi letošnji Pivo & Burger Fest pospremil idejni oče festivala Lior Kochavy, ki je dodal: ”Kot vedno smo se tudi letos pri dogovorih s ponudniki osredotočili na visoko kakovost ponudbe, pa tudi na kreativnost, ki jo vložijo med dve rezini bombetke.”

PREBERITE ŠE: Tabay Brothers ponovno vabita v svet gurmanske ‘hitre prehrane’

Nam se že cedijo sline, pa vam?
Nam se že cedijo sline, pa vam?

S kraft kapljico najboljših slovenskih pivovarjev ter sočnimi burgerji mesnih, ribjih, vegetarijanskih, veganskih in celo sladkih vrst ponudnikov z vseh koncev Slovenije se boste lahko mastili od 11. do 23. ure. Festival bo ponudil največjo izbiro doslej in nove ponudnike.

Dodatne Informacije

Več informacij:
pivoinburgerfest.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!