fbpx

Tudi za avtocesto

Avstrijski izdelovalec motociklov KTM, ki so znani predvsem po svoji oranžni barvi in terenski duši, je za letošnjo sezono prenovil model 690 enduro R. Novinec je lažji, močnejši in okretnejši ter zelo primeren za vožnjo po avtocesti. Enovaljni motor s 654 kubiki razvije 46,3 kW, kar pri teži slabih ...

Avstrijski izdelovalec motociklov KTM, ki so znani predvsem po svoji oranžni barvi in terenski duši, je za letošnjo sezono prenovil model 690 enduro R. Novinec je lažji, močnejši in okretnejši ter zelo primeren za vožnjo po avtocesti. Enovaljni motor s 654 kubiki razvije 46,3 kW, kar pri teži slabih 140 kilogramov zagotavlja ogromno moči za premagovanje terena. Poznavalci pravijo, da gre za zelo vsestranski motor, ki je primeren tako za domačo motokros progo kot za avtocesto.

www.ktm.at

Z Wami od 2004 roku

od roku 2004 badamy miejskie trendy i codziennie informujemy naszą społeczność obserwujących o najnowszych stylach życia, podróżach, stylu i produktach, które inspirują pasją. Od 2023 roku oferujemy treści w głównych językach świata.