fbpx

Tudi za avtocesto

Avstrijski izdelovalec motociklov KTM, ki so znani predvsem po svoji oranžni barvi in terenski duši, je za letošnjo sezono prenovil model 690 enduro R. Novinec je lažji, močnejši in okretnejši ter zelo primeren za vožnjo po avtocesti. Enovaljni motor s 654 kubiki razvije 46,3 kW, kar pri teži slabih ...

Avstrijski izdelovalec motociklov KTM, ki so znani predvsem po svoji oranžni barvi in terenski duši, je za letošnjo sezono prenovil model 690 enduro R. Novinec je lažji, močnejši in okretnejši ter zelo primeren za vožnjo po avtocesti. Enovaljni motor s 654 kubiki razvije 46,3 kW, kar pri teži slabih 140 kilogramov zagotavlja ogromno moči za premagovanje terena. Poznavalci pravijo, da gre za zelo vsestranski motor, ki je primeren tako za domačo motokros progo kot za avtocesto.

www.ktm.at

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.