Ples jugo nostalgije

Ex YU žur
Ex YU žur
Zadnjič posodobljeno: :

EX YU generacija se bo zbrala na plesu jugo nostalgije, tokrat pod geslom Računajte na nas. Ne bo manjkalo Videosexa, Bajage, Pankrtov in drugih ritmov te generacije.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Ljudski dom

Organizator

EX YU

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

14€

En reunion EX YU generacije se je zgodil že v aprilu ker je bilo bojda nepozabno, se obeta še novembrski žur. Za zabavo bo tokrat poskrbel DJ Tomaž Pezdirc, ki se ga bodo udeleženci zagotovo spomnili iz diskoteke Turist, kjer je vrtel od leta 1987. Sedaj je ustanovitelj in vodja prvega spletnega radia v Sloveniji – radia Terminal. Za EX YU generacijo bo izbral najboljše komade takratnih izvajalcev kot so Azra, Balašević, Videosex, Bajaga, Zana, Martin Krpan, Pankrti, Bijelo dugme, Plavi Orkestar…

Generacija se bo zbrala v legendarnem tedanjem Domu Svobode Šentvid, današnjem Ljudskem domu. Kot so zapisali organizatorji v vabilu, gre za posebno generacijo: ”Nismo imeli lepih oblek in dragih avtomobilov, profilov na FB in pametnih telefonov. Imeli pa smo marsikaj, kar nam danes zavidajo: odlično glasbo, tovarištvo, srčne prijatelje v vseh republikah, ki so prišli prej v Ljubljano, kot danes prileti post na FB …” In še, da na to generacijo lahko vsak računa. Na dober EX YU žur pa tudi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kam za 8. februar 2021, Prešernov dan, slovenski praznik kulture?