Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne!

Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne!

Tisti največji ljubitelji poletja in vročega sonca ste najbrž že obrnili kak list na koledarju in pokukali nekaj mesecev naprej. Še malo, še malo. Najprej prvi zvončki, potem prvomajske počitnice in poletje bo tu. In z njim tudi morske dogodivščine, ki bodo letos bogatejše za eno napravo več, in sicer podvodni dron Fifish P3.

S podvodni dronom Fifish P3 se boste lahko potopili do globine neverjetnih 100 metrov, kjer vladata popolna tema in tišina.

Dron je opremljen je s tremi propelerji, ki dron premikajo s hitrostjo 1,5 metra na sekundo. Z upravljalnikom boste lahko določali 6 različnih smeri in hitrosti. Baterija bo zadoščala za 2 uri podvodnih užitkov.

Fifish P3 je opremljen tudi z izjemno videoopremo. Vgrajeno ima kamero 4K s 162-stopinjskim vidnim kotom in 20 megapiksli, ki ji bo do izjemnih posnetkov v temnih kotičkih morja pomagala osvetlitev s 4000 lumni. Kamera je opremljena s Sonyjevim 1-palčnim tipalom, kar je v povprečju 4-kratna dolžina tipal v drugih podvodnih kamerah. Posnetke bo zajemala s hitrostjo 30 sličic na sekundo pri kakovosti 1080p, ponaša pa se tudi s čipom Ambarella.

Podvodnim užitkom se boste z dronom Fifish P3 lahko prepustili, če boste odšteli 2.500 evrov.

Galerija: Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne!

Dodatne Informacije

Več informacij:
qysea.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
ThinkPad X1 Fold: prvi popolnoma prepogljivi prenosnik na svetu