fbpx

Polestar Precept je avantgarden, veganski, električen!

Konceptni Polestar Precept se je delno razgalil nedolgo nazaj, na t.i. "virtualni Ženevi", sedaj pa so o njem predstavili še več podrobnosti!

Polestar Precept je pravzaprav manifest znamke Polestar in nakazuje, kakšna bo njena električna prihodnost. Ključni bodo trije stebri, ki pokrivajo področja trajnosti, digitalne tehnologije in dizajna. Kljub temu bodo v jedru znamke ostali čisti dizajn, progresivnost in strmenje k zmogljivosti. Dizajn koncepta je umirjen, aerodinamičen, še dodatno pa ga poudari kombinacija visoko svetleče in matirane barve. Piko na i dodajo kovana platišča z aerodinamičnimi vstavki v velikosti 22 palcev. Dolga medosna razdalja omogoča uporabo večjega baterijskega paketa, potnikom pa ponuja še več prostora v potniški kabini.

Polestar Precept bo prepoznal voznika in samodejno nastavil uporabniške nastavitve, ki si jih je predhodno nastavil voznik. Na voljo bo tudi Googlov Asistent. Veganska luksuzna notranjost ima ostre linije in je narejena iz visokotehnoloških trajnostnih materialov. Sedežne prevleke so narejene iz recikliranih plastenk, z uporabo 3D-tkanja. Za tepihe so uporabili reciklirane ribiške mreže, reciklirano plutovino pa za dele sedežev in vzglavnike. S tem so zmanjšali uporabo plastike za kar 80 odstotkov in zmanjšali težo notranjosti za polovico. Notranjost je sicer kombinacija bele in črne barve, kar v uporabnikih vzbudi občutek lahkotnosti.


Galerija: Polestar Precept

Dodatne Informacije

Več informacij:
polestar.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!