fbpx

Poletni Deichmann

Zimske čevlje smo pospravili in nogice se veselijo zračnih, odprtih čevljev. Mlade dame že kažejo navdušenje nad novimi oblačili, prav tako pa imajo že predstavo o novih čevljih.   Ti morajo biti predvsem praktični, vendar pa imajo otroci tudi velike zahteve in pričakovanja glede trendovskega ...

Zimske čevlje smo pospravili in nogice se veselijo zračnih, odprtih čevljev. Mlade dame že kažejo navdušenje nad novimi oblačili, prav tako pa imajo že predstavo o novih čevljih.

 

Ti morajo biti predvsem praktični, vendar pa imajo otroci tudi velike zahteve in pričakovanja glede trendovskega videza. Zato ne preseneča, da so nekateri modeli otroških čevljev pomanjšani modeli iz mamine omare. Mlade dame bodo letošnje poletje lahko izbirale med modnimi zgodbami različnih stilov. Modeli za deklice se ne morejo izogniti odtenkom rožnate barve s cvetličnimi in z drugimi okraski. Športni, lahkotni čevlji ali modeli z odprtimi prsti so primerna obutev za tople dni in lahkotno in brezskrbno igranje na prostem. Balerinke v razigranem dekliškem stilu so praktične spremljevalke za vsako priložnost, ljubki enobarvni sandali z volančki ali s cvetličnimi detajli pa nujen dodatek k lahkotnim poletnim oblekicam. Malo večje dame se ne bodo mogle upreti trendovskim visokim sandalom v lila barvi. Za morje, plaže, bazene in tudi mestna pohajkovanja so obvezna obutev japonke ali sandali, ki so jih pri Deichmannu preoblekli v ljubke rumene, rožnate in modre poletne barve.

 

www.deichmann.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!