fbpx

Pomladni Teden restavracij 2016: nov praznik slovenske kulinarike

Teden restavracij 2016

Dobrojedci, pozor! Pomladni Teden restavracij 2016 je vse bliže. Letošnji pomladni praznik slovenske kulinarike bo potekal od 11. do 20. marca 2016. Če je bil lanski pomladni teden restavracij v znamenju lokalnosti sestavin in ustvarjalnosti chefov, v letu 2016 dodaja še obliko. Toliko kot jemo z usti, namreč jemo tudi z očmi.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Po celotni Sloveniji
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
16 €

Pomladni Teden restavracij 2016 nastopa pod neuradnim geslom ”Jemo tudi z očmi”, zato lanski lokalnosti sestavin in ustvarjalnosti chefov pri letošnjem pomladnem Tednu restavracij dodajajo prezentacijo jedi na krožniku, ki je pomembna odlika vrhunske kulinarike. Jedi z menija Tedna restavracij, devetdnevnega kulinaričnega razvajanja, tako ne bodo razvajale le brbončic, ampak tudi oči.

PREBERITE ŠE: Sejem Dom 2016: že 55. Sejem Dom po vrsti!


Z meniji bodo svojo umetniško žilico in ustvarjalni navdih med 11. in 20. marcem 2016 predstavili chefi iz več kot 83 slovenskih restavracij. Da bo imela domišljija karseda prosto pot, se je nekoliko dvignila cena menija, ki bo 16 evrov (za najmanj tri hode). Cilj namreč ni jesti poceni, ampak dobro.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tedenrestavracij.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.