Nagradna igra: poročni make up priznane slovenske vizažistke Ane Lazovski

Se letos poročite? Ste že izbrale vizažistko, ki bo poskrbela za vaš make up? Če si vizažistke še niste izbrale ali pa omahujete, se prijavite na našo nagradno igro, v kateri podarjamo poročno ličenje s priznano slovensko vizažistko Ano Lazovski. Prijavijo se lahko bodoče neveste, ki se nameravajo poročiti do konca leta 2016.

Ana Lazovski je že zgodaj izražala simpatijo do estetike in oblikovanja. Na področju oblikovanja maske in ličenja je začela ustvarjati že v najstniških letih. Njeni prenekateri editoriali, oglaševalske kampanje, delo s fotografi (Matjaž Tančič, Ciril Jazbec, Mimi Antolović, Matjaž Banič, Mitja Božič, Aleš Bravničar, Saša Hes, Miran Juršič, Matevž Paternoster, Klemen Razinger in drugi) so bili objavljeni v vseh večjih slovenskih modnih časopisih in tudi čez mejo, veje pa so dosegle tudi kultni i-D, ki velja za eno ključnih revij v svetovni modni industriji.

PREBERITE ŠE: Modni trendi: najboljši in najslabši trendi ličenja v zgodovini

Poročni make up
Poročni make up

V želji po temeljitem znanju je leta 2008 pod budnim očesom Tine Lasič Andrejević diplomirala iz multimedijskega oblikovanja maske, in tu se je njena pot šele zares začela. V svoji karieri je sodelovala z različnimi produkcijami in soustvarjala televizijske reklame svetovnega kova, na gledaliških odrih pa je pomagala ustvarjati nekatere od vizualno najmarkantnejših predstav v državi.
Cilji njenega dela ostajajo zvesti njeni naravi: ohraniti inovativnost, ustvarjalnost in kakovost, ki ji omogoča pobeg v vzporedni svet barv, vzorcev in tekstur.

Pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in se potegujte za poročno ličenje s priznano slovensko vizažistko Ano Lazovski!
Na nagradno igro se lahko prijavite bodoče neveste, ki se nameravate poročiti do konca leta 2016.

Nagradna igra je zaključena:

Brezplačno poročno ličenje prejme Nina Žižmond. Čestitamo! Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tega pred barvanjem las nikakor ne počni!