fbpx

Posnetek iz filma Zvezda je rojena z Lady Gaga te bo čisto prevzel

Filmski prvenec igralca Bradleyja Cooperja z naslovom A star is born prihaja v naše kinematografe v jeseni. V glavni vlogi bo ob Cooperju nastopila tudi Lady Gaga. Pred kratkim je na splet prišel odsek iz filma, ki je prevzel ves svet. Ogledate si ga lahko v članku.

Film Zvezda je rojena prihaja v kinematografe 4. oktobra. Obljublja nepozabno romantično in glasbeno poslastico. V glavnih vlogah bosta nastopila Lady Gaga in Bradley Cooper. Slednji se bo podpisal tudi pod režisersko vlogo, in sicer prvič v karieri. Prvi kritiki, ki so si film že ekskluzivno ogledali, pišejo čarobne komentarje. Da bomo lažje čakali, pa nam ustvarjalci ponujajo kratek vpogled v zagotovo uspešnico. Spodaj si lahko pogledate odsek iz filma, ki vključuje petje Lady Gaga brez zvočne spremljave. Če bo film vsaj pol tako dober, se Lady Gaga in Cooperju dobro piše.

PREBERITE ŠE: Zanimivosti o princesi Diani, ki jih prav gotovo še niste vedeli

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!