Postanite obraz Ljubljane!

Razstava obrazi Ljubljane bo novembra na ogled na Krakovskem nasipu. bodite del nje!

To jesen lahko svoj obraz ugledate na razstavi na Krakovskem nasipu. Preverite, za kakšen projekt gre in kje se lahko prijavite!

Bi radi to jesen ugledali svoj obraz, obraze svoje družine ali sodelavcev na razstavi na Krakovskem nasipu ter hkrati predstavili svoje ideje, talent in srčnost?

Razstava obrazi Ljubljane bo novembra na ogled na Krakovskem nasipu. bodite del nje!
Razstava Obrazi Ljubljane bo novembra na ogled na Krakovskem nasipu. Bodite del nje! (Foto: Urška Košir)

Potem se vsekakor prijavite na projekt 100 obrazov Ljubljane uspešne fotografinje Urške Košir, ki poleg fotografiranja piše tudi za blog Doma v Ljubljani. Urška bo obraze zanimivih osebnosti ujela v objektiv, ko bodo na znamenitih ljubljanskih lokacijah pripovedovali, kaj jih navdihuje. Obraze in njihove zgodbe si boste lahko ogledali na razstavi od 19. oktobra do 21. novembra na Krakovskem nasipu.

Projekt 100 obrazov Ljubljane se je začel že lanskega marca v obliki objav na blogu Doma v Ljubljani. Letošnjo jesen pa bodo digitalne vsebine dobile nadgradnjo v obliki fotografske razstave. Posebnost projekta je tudi, da poleg znanih obrazov Ljubljane odpira možnost tudi javnosti še nepoznanim ljudem.

Vabijo vse, ki imajo zanimive talente in navdihujoče zgodbe o Ljubljani, da se do 18. septembra prijavijo k sodelovanju na tej povezavi.

Preberite še: Evropska mesta in pokrajine, ki so najlepše jeseni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!