fbpx

Potovalna termo skodelica AnyCafé ti skuha kavo na poti

Potovalna termo skodelica AnyCafé

Se tudi vam kdaj zgodi, da si na poti zaželite sveže skuhano kavo, kavarne pa nikjer v bližini? Nič za to! Tu je potovalna termo skodelica AnyCafé, ki pripravi kavo kar na poti, kjerkoli in kadarkoli!

Za vse, ki ne morete brez kave, je potovalna termo skodelica za kavo AnyCafé nujen spremljevalec. Kavo namreč skuha na poti. Za to ne potrebujete električne napeljave ali toplotnega vira, za vse namreč poskrbi zmogljiva baterija, ki na polnjene lahko pripravi dveh skodelic kave (pribl. pol litra kave).

PREBERITE ŠE: Kava z viagro = kava kot afrodiziak


Vse, kar termovka za kavo AnyCafé terja od nas, je, da vanjo natočimo vodo in vstavimo kapsulo (K-Cup). Kava se kuha pri 90 stopinjah Celzija, termo skodelica pa jo ohranja pri idealni temperaturi 65 stopinj Celzija. Svojo si lahko za 45 evrov zagotovite na platformi za množično financiranje Kickstarter. V skodelici si lahko pripravite tudi čaj.

Galerija – Potovalna termo skodelica AnyCafé ti skuha kavo na poti:

Dodatne Informacije

Več informacij:
anycafecoffee.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.