fbpx

Potujete v Veliko jabolko? To so najboljši cenovno ugodni hoteli v New Yorku

Foto: Unsplash/Kit Suman

To so najboljši cenovno ugodni hoteli v New Yorku!

Pobrskali smo po ponudbi in sestavili seznam, na katerem so najboljši cenovno ugodni hoteli v New Yorku.

Romer Hell’s Kitchen, Manhattan

Romer Hell’s Kitchen je zagotovo pri vrhu, če nas zanimajo ugodni hoteli v New Yorku. Morda njegovo ime ne zveni najbolj privlačno, je Hell’s Kitchen veliko bolj prijeten kot se na prvi pogled zdi. Ena novajših pridobitev New Yorka se nahaja v vzhodnem delu mesta, zaradi česar je kot nalašč, če se nameravata gibati okrog slovitega Times Square. Očarala vas bo tudi notranjost hotela, od kavarne s svežimi pekovskimi izdelki do klavirskega bara, kjer se ob večerih zvrstijo nastopi glasbenikov.

Virgin Hotels New York City, Manhattan

Tudi sloviti Richard Brandson se je odločil, da si vzame kos pogače newyorške hotelske ponudbe. Na novo odprti Virgin Hotels New York City se nahaja na Manhattanu in se ponaša s kar 460 sobami. Ker je hotel umeščen v visok steklen nebotičnik, lahko iz vsake sobe pričakujete prav posebne poglede. Prava paša za oči pa je sončna terasa z bazenom nastrehi in pogledom na Empire State Building.

 

Ace Hotel New York, Manhattan

Newyorčani so bili sprva skeptični do hotelov, ki so vzklili v novi soseski NoMad – severno od Madison Square. A tudi zavoljo odlične hotelske ponudbe je soseska postala eden najbolj iskanih krajev za bivanje v mestu, tako za domačine kot popotnike. Pred več kot desetletjem odprt hotel Ace gosti tudi nastope lokalnih DJ-jev, dodatno pa k vzduju pripomore starinsko in umetniško pohištvo.

 

Hotel Arlo NoMad, Manhattan

Butični hotel Arlo NoMad se ponaša s sobami, ki se z velikimi zastekljenimi površinami spogledujejo s sosesko NoMad. Prav zavoljo svoje lege pa nudi tudi sanjski razgled na Manhattan. V sklopu hotela je urejena restavracija Lamalo, ki sodi med najbolj priljubljene v soseski. Prava paša za oči je tudi instalacija v 31 nadstropju, ki vam omogoča, da se sprehodite po steklenih tleh in začutite utrip ulic pod njimi.

 

The Hoxton, Williamsburg

Tudi Brooklyn ni slaba izbira za tiste, ki si želijo oddiha v Williamsburgu. The Hoxton se namreč ponaša z odlično lokacijo in številnimi luksuznimi sosedi, kljub temu pa ostaja trendovski in, še bolj pomembno, dostopen. Vseh 175 sob je opremljenih z velikimi posteljami in čudovito posteljnino oblikovalca Dusena Dusena, skozi okna pa se ponuja sanjski pogled na Manhattan.

Freehand Hotel New York Gramercy Park, Manhattan

V New Yorku je malo hotelov, katerih interjer je tako fotogeničn, kot je The Freehand. Notarnjost hotela je delo slavne oblikovalske hiše Roman and Williams, ki je ustvarila edinstveno oblikovalsko vzdušje. Tudi The Freehand ponuja bar na strehi Broken Shaker, brbončice pa lahko razvajate v restavraciji Comodoz latinskoameriškim pridihom.

 

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.