Pred in po otroku: kako so se spremenili ljudje, ki so postali starši

Vsaka stvar ima svoj ‘davek’ in vzgoja otrok ni nobena izjema. In to dokazujejo tudi te fotografije v stilu prej in potem, ki kažejo, kako so se ljudje spremenili, ko so postali straši, in kako ‘uničljiva’ je lahko vzgoja otrok.

Mike Julianelle, ki med drugim piše blog na Dad in Buried, je začel zabavni trend, s katerim je pokazal, kako te lahko starševstvo postara. Mike ima sedemletnega in skoraj dveletnega fanta in tako že nekaj časa deli resnico o starševstvu. Ko je na spletni blog naložil svojo različico “pred in po starševstvu”, so mu seveda sledili še drugi starši. “Vse skupaj je mišljeno zelo lahkotno in seveda nihče zares ne krivi svojih otrok za to stanje,” je Mike povedal za HuffPost. “Razen mene, ki resnično krivim svoje otroke za stanje mojega obraza in mojega življenja, kar je v bistvu vse, kar delam na svojem blogu, na Facebooku in Twitterju,” se je pošalil. Po njegovih besedah je glavno sporočilo te zgodbe dejstvo, da je v redu, če so ljudje iskreni glede pasti starševstva.

Galerija – Pred in po otroku: kako so se spremenili ljudje, ki so postali starši

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če počnete teh 30 stvari, se spoštujete in ljubite!