fbpx

Predana, ambiciozna in strastna – za to žensko vzdihujejo mnogi moški

Ženske, rojene v tem znamenju, ne boste nikoli več izpustili iz svojega življenja.

Zelo je predana in stabilna. Zaupanje je zanjo najpomembnejša stvar v življenju. Lahko ji verjamete, a pričakuje, da boste tudi vi zaupanja vredni. Nikoli vam ne bo dajala lažnih obljub, saj ima rada resnico.

Ta ženska je ambiciozna – ko si zada cilj, gre proti njemu pogumno in odločno. Ne bo obupala hitro, ne zmeni se niti za ovire. Je samostojna in ne potrebuje nikogar, da bi pazil nanjo. Rada ima svobodo, je pogumna in močna. Počne tiste stvari, za katere misli, da so pravilne, zato ne bo slepo poslušala mnenj drugih ljudi. Modro sprejema odločitve in se zaveda, da ima sposobnosti, ki jo bodo pripeljale do cilja.

Strelko boste hitro vzljubili.
Strelko boste hitro vzljubili.

Ljudje se je bojijo, saj zelo dobro opazuje dogajanje in druge osebe. Pozorna je na detajle, ki jih kasneje poveže v večjo sliko. Rada analizira ljudi in ima intuitivne sposobnosti, zato boste v njeni družbi težko lagali, ker vas bo odkrila.

Žensko, rojeno v tem znaku, ljudje občudujejo predvsem zaradi njene strasti – vsaki stvari, ki jo ima rada, se posveti s strastjo. Če nekoga ljubi, bo naredila vse, da bo ljubljena oseba srečna. Če se ji zamerite, boste občutili na svoji koži, zakaj se ni pametno z njo igrati.

Žensko, rojeno v znaku STRELCA, boste hitro vzljubili! 🙂

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!