fbpx

Nikoli ne zapusti moškega, če ima teh 9 lastnosti

Osredotočite se na dejanja, ki dokazujejo, da je vašemu partnerju mar za vas. Vas ceni. In se trudi, da bi vas osrečil.

Če sta pripravljena sprejeti napake drug drugega, je potem prav, da jih vsak pri sebi skuša popraviti, vendar pa se v razmerju osredotočita na tiste pozitivnejše stvari – na tisto, kar imata rada pri drug drugem; kar vaju osrečuje.

In to so lastnosti popolnega moškega!

Obzirnost

Ženska se bo težko uprla obzirnemu moškemu, ki zna postaviti sebe in osebe, ki mu štejejo, na prvo mesto. Malenkosti, kot je odpiranje vrat, odstopanje sedeža v javnem prevozu ali večja dejanja, jo bodo kupila. Če ugotovite, da je pripravljen odpovedati načrte zaradi tega, ker ga ravno v tem trenutku resnično potrtebujete, vam dokazuje, da je obziren in mu je mar za tvoje težave.

Obzirnost
Obzirnost

Fleksibilnost

V življenju redkokdaj gre po planu, kar pomeni, da lahko načrtujete do mile volje, a vas bo presenetilo, ko to najmanj pričakujete. Zato je pomembno biti fleksibilen … in takšni moški bodo zrasli v očeh ženske. Sposobnost, da se nosi z nepričakovanimi spremembami in se nanje pravočasno odzove, je močan afrodiziak, ker se ženska zaveda, da je takšen moški močan in stabilen.

Samospoštovanje

Te kakovosti ne smete mešati z egocentričnostjo. Moški, ki se samospoštuje, ni zaljubljen vase, temveč se zaveda svojih vrlin in ne bo dovolil, da karkoli z njim manipulira. Za razliko od egoista je skoren in nikoli ne boste slišali, da se hvali, a bo ponosen nase zaradi dobro narejenega posla. Moški, ki spoštuje sebe, bo spoštoval tudi žensko.

Samospoštovanje
Samospoštovanje

Sposobnost preizpraševanja

Vsaka oseba v sebi nosi določene komplekse, manjše ali večje, ki vplivajo na to, kako se obnaša do sebe in drugih ljudi. Zgolj najpogumnejši moški se jih skušajo rešiti. Moški, ki je siguren vase, verjetno ima tudi komplekse, a se zna z njimi boriti, ker ne želi, da vplivajo na kakovost njegovega življenja in to, kako se vede do žensk.

V vsakem trenutku je tukaj za vas

Moški, ki mu je mar, ceni vaš čas, in vas ne bo nikoli pustil čakati. Vedno najde trenutek za to, da se vam posveti, ker ve, da je ljubezen, ki jo čuti do vas, njegovo gonilo. Dejstvo, da imate ob sebi takšno osebo, je pomirjujoče, ker veste, da nikoli ne boste ostali sami.

Vajin skupni čas ga osrečuje

V modernem času so zmenki skoraj pozabljeni, ker se je komunikacija preselila v virtualni prostor. Moški, ki mu je mar, bo vedno poskrbel za to, da bosta skupaj preživljala čas. Vedno vas bo osrečil z drobnimi pozornostmi.

Brez zadržkov kaže ljubezen

Besede so prazne, če niso izražene v dejanjih. Moški, ki mu je mar, bo pokazal svojo ljubezen in vas bo spoštoval. Razumel bo tudi vaša čustva, četudi morda on čustvuje na popolnoma drugačen način. Bo vaša podpora v vsakem trenutku. Enostavno se boste počutili ljubljeno.

Ponosen je na vas in na vajino ljubezen

Podpira vaše želje, ideje in pot, ki ste jo ubrali. Razume tudi, da bo tu in tam vajino razmerje zaradi vaših odločitev kdaj tudi trpelo. A kljub temu je ponosen na to, kar ste.

Je vaš zaščitnik, ko je to potrebno

Ne meša se v stvari, ki jih počnete, vendar ko imate težave, bo vedno tukaj za vas, da vam pomaga in vas zaščiti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!