Villa Majda – nova butična zgodba pod kraškim robom

Zadnjič posodobljeno: :

Konec julija je v vasi Osp pod kraškim robom, kjer se stikata Istra in Kras, svoja vrata odprla nova 4-zvezdični butična nastanitev oz. posest Villa Majda.

Villa Majda je namenjena vsem tistim, ki cenijo preživljanje prostih trenutkov v neposredni bližini narave in obožujejo pristne okuse. Prav tako pa bodo nad njo navdušeni vsi ljubitelji lepega – vila je namreč oblikovana v stilu večnega dizajna, s poudarkom na detajlih. Nastanitev se oddaja individualnim gostom po posameznih sobah, posest pa je mogoče najeti tudi v celoti.

Villa Majda (foto: Booking.com)
Villa Majda (foto: Booking.com)

Nastanitev Villa Majda ponuja tudi restavracijo, sezonski zunanji bazen, bar ter vrt. Hotel se ponaša s 4 zvezdicami in nudi nastanitvene enote s pogledom na vrt, uživate pa lahko tudi na terasi. Vsako jutro si lahko privoščite samopostrežni zajtrk. V bližini nastanitve boste našli veliko priložnosti za pohodništvo in kolesarjenje.

Dodatne Informacije

Več informacij in rezervacije:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Saksida Estate: čari kampiranja tik ob vinogradu v Vipavski dolini