fbpx

Villa Majda – nova butična zgodba pod kraškim robom

Konec julija je v vasi Osp pod kraškim robom, kjer se stikata Istra in Kras, svoja vrata odprla nova 4-zvezdični butična nastanitev oz. posest Villa Majda.

Villa Majda je namenjena vsem tistim, ki cenijo preživljanje prostih trenutkov v neposredni bližini narave in obožujejo pristne okuse. Prav tako pa bodo nad njo navdušeni vsi ljubitelji lepega – vila je namreč oblikovana v stilu večnega dizajna, s poudarkom na detajlih. Nastanitev se oddaja individualnim gostom po posameznih sobah, posest pa je mogoče najeti tudi v celoti.

Villa Majda (foto: Booking.com)
Villa Majda (foto: Booking.com)

Nastanitev Villa Majda ponuja tudi restavracijo, sezonski zunanji bazen, bar ter vrt. Hotel se ponaša s 4 zvezdicami in nudi nastanitvene enote s pogledom na vrt, uživate pa lahko tudi na terasi. Vsako jutro si lahko privoščite samopostrežni zajtrk. V bližini nastanitve boste našli veliko priložnosti za pohodništvo in kolesarjenje.

Dodatne Informacije

Več informacij in rezervacije:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!