fbpx

ProGrip – Držalo, ki pametni telefon spremeni v profesionalno DSLR kamero

Pravijo, da najboljša kamera ni tista z največjim senzorjem ali najvišjo vrednostjo slikovnih pik, ampak tista, ki ti je najbližje. Fotografija je predvsem zajem pravega trenutka, zato je dostopnost fotoaparata pomembna bolj kot tehnologija. Kajti dober fotoaparat vam nič ne koristi, če ga ni v bližini, ko ga najbolj potrebujete.

Kamere za pametne telefone so v zadnjih nekaj letih postale precej dobre. Edino, kar manjka pri fotografiranju s pametnim telefonom, je tista prava fotografska izkušnja. Pametni telefoni morajo biti tanki, zato je njihov oprijem bistveno slabši kot pri DSLR kameri.

ProGrip
ProGrip

ShiftCam ProGrip je opremljen z univerzalnim mehanizmom oprijema, ki vam omogoča, da poljuben pametni telefon prilepite nanj in ga spremenite v profesionalno kamero. Zaradi dobrega prileganja v roko, se boste lažje posvetili sami fotografiji in vas ne bo skrbelo, da bi vam telefon padel iz rok. Držalo ima vrtljiv sklep, ki vam omogoča, da telefon preklopite v pokončni način, medtem ko ga držite v ležečem položaju, daje vam različne stopnje svobode in možnost fotografiranja na način, ki vam ustreza.

ProGrip
ProGrip

Znotraj prostornine oprijema ProGrip je prostor za 2 x 18650 Li-ion akumulatorske baterije. Te baterije se priklenejo neposredno na Qi polnilno tuljavo znotraj ProGrip, ki brezžično polni vaš telefon, ko ste sredi snemanja. ProGrip, zgrajen s hitrim polnjenjem, podaljša uporabo fotoaparata vašega pametnega telefona tako, da boste lahko ves dan snemali, ne da bi se bavili izpraznjevanja baterije.

ProGrip
ProGrip

Dodatne Informacije

Več informacij na:
kikstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!