fbpx

Prenovljeni Renault Talisman: odločna prefinjenost in tehnološki napredek

Renault Talisman, še posebno v različici INITIALE PARIS, predstavlja tisto najboljše, kar vam pri Renaultu omogočajo. Medtem ko se je Talisman že dobro uveljavil, je prišel čas za njegovo rahlo prenovo.

Prenovljeni Renault Talisman je obdržal svojo privlačnost, njegova oblika in velikost pa sta še vedno tista atributa, ki bosta prepričala kupce. Novo sprednjo masko s kromasto prečko poudari spremenjeni odbijač in nov svetlobni podpis žarometov LED MATRIX Vision. Vsa svetila imajo zdaj izključno svetlobne diode, kakor je tudi na zadku, na katerem so luči dobile še kromasto obrobo in dinamične smernike. V notranjosti prenovljeno osrednjo konzolo poudarijo kromasti elementi, osrednja konzola pa je zdaj obogatena tudi z ambientalno svetlobo. Od opreme Intense dalje bodo za voznika na voljo serijsko vgrajeni digitalni instrumenti v velikosti 10,2 palca.

Renault Talisman
Renault Talisman

Prilagodljivi inteligentni žarometi LED MATRIX Vision imajo za 50 odstotkov boljšo svetilnost v primerjavi z navadnimi žarometi, vidljivost pa se je povečala s 175 na 220 metrov. Zaradi stalnega prilagajanja snopa bo cesta vedno optimalno osvetljena, pri tem pa uporabnikom ne bo treba skrbeti, da bi morda motili preostale udeležence v prometu. Nadgrajeni in posodobljeni so varnostni in asistenčni sistemi, prav tako motorji. Prenovljeni Renault Talisman bo naprodaj od junija 2020, po vsej verjetnosti pa se bo javnosti predstavil že na skorajšnjem avtomobilskem salonu v Ženevi.

Galerija: prenovljeni Renault Talisman

Dodatne Informacije

Več informacij:
renault.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!