fbpx

Aston Martin DBX by Q: pravo karbonsko razkošje

′Q by Aston Martin′ je poseben oddelek znotraj tovarne, ki poskrbi za najbolj ekskluzivne primerke angleških ′jeklenih′ lepotcev.

Tik pred avtomobilskim salonom v Ženevi so pri Aston Martinu oznanili, da bo tudi njihov prestižni DBX SUV deležen tretmaja na oddelku Q. Pri “Q by Aston Martin” pravijo, da bodo z modifikacijami, dodatno opremo in izbiro ekskluzivnih materialov poskrbeli, da bo DBX najprestižnejši SUV, ki ga boste lahko našli na cesti. Oddelek Q se bo z vsako stranko dogovarjal individualno, nato pa bodo avtomobil priredili, predelali ali pa ga naredili iz nič, da bo imel novopečeni lastnik popolnoma edinstven avtomobil. Edini omejitvi bosta njihova domišljija in debelina denarnice.

Aston Martin DBX by Q
Aston Martin DBX by Q

Aston Martin DBX by Q je presunljiv SUV, ki se ponaša z ogromnimi 22-palčnimi platišči v svetleči črni barvi, s ksenonsko-satenasto sivo barvo, karbonskim zunanjim paketom in anodiziranimi plaketami na pragovih. Še večje navdušenje je notranjost. Ta je obogatena s karbonskimi vstavki, ki jih ′pridobijo′ na prav poseben način. Iz ročno položenih 280 plasti karbonskih vlaken ′sestavijo′ kocko in jo pustijo, da se utrjuje vsaj 12 ur. Kocko nato za 90 ur prepustijo rezkalniku, ki oblikuje želene dele. Razsežnosti programa Q so tako skorajda neomejene in zanimivo bo spremljati, kakšne kreacije bomo še videli izpod rok oddelka Q.

Galerija: Aston Martin DBX by Q

Dodatne Informacije

Več informacij:
astonmartin.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!