fbpx

Prenovljeni Samsung Galaxy Note 7 – Note 7 se vrača na prodajne police

Pametni telefon Samsung Galaxy Note 7

Redko dobiš drugo priložnost. A če si jo kdo zasluži, je to pametni telefon Samsung Galaxy Note 7. Potem ko je bil Samsung po težavah z litij-ionskimi baterijami ta izjemen telefon primoran umakniti s prodajnih police, se tja Samsung Galaxy Note 7 kmalu vrača v prenovljeni obliki. Kaj to pomeni, izdamo v nadaljevanju.

Pametni telefon Samsung Galaxy Note 7 bo dobil še eno priložnost. Nesojeni telefon leta 2016 je moral Samsung po težavah z baterijo umakniti z obtoka. To je vrglo črn madež na sicer izjemen aparat in zdaj želi Samsung oprati njegovo ime. To bo poskušal storiti tako, da bo kupcem ponudil prenovljeni Samsung Galaxy Note 7, ki bo po oblikovni in tehnični plati praktično zrcalna slika predhodnika, tudi kodna oznaka SM-N935 ostaja enaka, pomembna razlika pa bo v bateriji, ki ne bo imela več zmogljivosti 3500 mAh, pač pa ‘le’ še 3200 mAh. Obnovljeni Samsung Galaxy Note 7 bo imel prednameščen operacijski sistem Android 7.0 Nougat.

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy Note 7 kot videonadzornik – nova ”služba” za padlega velikana

''Lesi'' se vrača.
‘Lesi’ se vrača.

Samsung želi pri vsem skupaj igrati na zeleno noto. Korejci imajo namreč v skladiščih gore neprodanih telefonov, ki predstavljajo veliko okolijsko breme. Da sicer povsem uporabni telefoni ne bi bili obsojeni na golo propadanje, bo Samsung del obnovljenih ponudili v prodajo (okoli pol milijona), del jih bo vir sestavnih delov (kamere, čipovja ipd.), del pa bodo uporabili za surovine. Na okolju prijazen način bodo obnovili zlato, srebro, baker, nikelj in druge kovine, ki so v telefonu.

Galerija – prenovljeni Samsung Galaxy Note 7:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.