Filmski napovednik: Thor: Ragnarok (2017)

Film Thor: Ragnarok (2017)
Zadnjič posodobljeno: :

Mogočni nebeški bojevnik Thor se vrača na velika platna v filmu Thor: Ragnarok, ki bo že 17. film studia Marvel. Leto 2017 bo ponovno bogato obrodilo za ljubitelje Marvelovih superjunakov. Poleg novega Thora prihajata še novi Spider-Man in nadaljevanje filma Varuhi galaksije.

Thor: Ragnarok je tretji Marvelov samostojni film o nordijskem bogu Thoru in prvi po štirih letih. Drugo nadaljevanje, Thor: Svet teme, je namreč izšlo že leta 2014, prvi del pa leta 2011. Se vam zdi, da ga na velikem platnu niste gledali tako dolgo nazaj? Drži. Vmes se je Thor seveda pojavil tudi v Maščevalcih. Tudi tokrat je Asgardčana upodobil Chris Hemsworth.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Deadpool 2 (2018)

Kaj nam tokrat pripravlja Loki?
Kaj nam tokrat pripravlja Loki?

V tretjem delu franšize Thor mora slednji svojo domovino obvarovati pred Helo (Cate Blanchett), ki ji grozi Ragnarok, to je konec svet. Slednja Thoru tudi uniči kladivo Mjölnir. Film, v katerem poleg omenjene dvojice nastopajo še Tom Hiddleston, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo in Anthony Hopkins, je režiral novozelandski režiser Taika Waititi (Kaj počnemo v mraku, Lov na divjaka). Med drugim poleg obilo akcije postreže tudi z gladiatorskim bojem med Thorom in Hulkom (Ruffalo), ne manjkajo pa niti komični vložki. V ozadju prvega napovednika slišimo pesem Led Zeppelinov, Immigrant Song.

Galarija – utrinki iz filma Thor: Ragnarok (2017):

Dodatne Informacije

Akcijska domišljijska pustolovščina
Thor: Ragnarok
(ZDA, 2017)

Režija: Taika Waititi. Igrajo: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins.

V kinu od 3. novembra 2017.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljši filmi 2020