fbpx

Prestižno v novo leto

  Priznana blagovna znamka oblačil Hugo Boss je s svojo prestižno linijo Black ravno pravšnja za praznični čas, ki zahteva elegantno garderobo in izbrane modne dodatke. Glamurozna večerja bo še bolj svečana v dolgi črni obleki iz svile in z volančki po celotni dolžini. Poslovna zabava bo zaživela v ...

 

Priznana blagovna znamka oblačil Hugo Boss je s svojo prestižno linijo Black ravno pravšnja za praznični čas, ki zahteva elegantno garderobo in izbrane modne dodatke. Glamurozna večerja bo še bolj svečana v dolgi črni obleki iz svile in z volančki po celotni dolžini. Poslovna zabava bo zaživela v rdeči kratki obleki z veliko pentljo in gležnjarji z visoko peto, najdaljšo noč v letu pa bo popestrila čudovita pletena obleka z rokavi v stilu japonskega kimona. Dodatki, kot so torbice, pasovi in nakit so metalični in minimalistično oblikovani ter komplementirajo izbrana oblačila. Obvezna je obutev z ekstra visoko peto.

 

Prodajalna Hugo Boss, Emporium, Letališka 3, Ljubljana in www.hugoboss.com

 

Prejšnje
Krilata Gaja

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.