fbpx

Prihaja MAX – nova platforma za pretočne vsebine

Od 23. maja v ZDA

Foto: zaslonska slika

Warner Bros. Discovery (WBD) je predstavil Max, izboljšani pretočni servis, ki bo najprej začel delovati v ZDA 23. maja, v Evropo pa bo prišel leta 2024. Max prinaša originalne HBO naslove, Warner Bros. filme, Max Original serije, DC vesolje, čarobni svet Harryja Potterja, široko ponudbo vsebine za otroke in najboljše oddaje o hrani, domu in življenjskem slogu kot tudi resničnostne šove in dokumentarce vodilnih znamk, kot so HGTV, Food Network, Discovery Channel, TLC, ID in druge. Max bo med pretočnimi storitvami izstopal z edinstveno kombinacijo širokega nabora vsebin, vrhunske kakovosti, kultnih franšiz in močne uporabniške izkušnje, vse po odlični ceni.

Platforma za pretočne vsebine Max bo združila HBO Max naslove, ki jih ne smete zamuditi, in zanimive zabavne vsebine iz discovery+ ponudbe ter tako omogočil popolno izkušnjo gledanja za vse starosti. Različne vsebine se bodo redno osveževale, vsak mesec bo v povprečju več kot 40 novih naslovov in sezon. Max bo imel edinstveno ponudbo obenem z zbirko kultnih priljubljenih in svetovno znanih znamk, franšiz, serij in likov. Gledalci bodo lahko na enem mestu raziskovali kultne svetove HBO-ja, vesolja DC in Harryja Potterja skupaj s filmskimi uspešnicami, izvirnimi serijami in priljubljenimi resničnostnimi šovi, kriminalnimi oddajami in komedijami.
Platforma za pretočne vsebine

Ponudba vsebine na platformi MAX

Med na novo napovedanimi naslovi je Max Original serija o Harryju Potterju, zvesta priredba priljubljene serije knjig avtorice J. K. Rowling, ki bo tudi izvršna producentka; nova Max Original komedija zasnovana po seriji „Veliki pokovci“; nova predzgodba HBO-jeve „Igre prestolov“ z naslovom „A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight“, Max Original drama zasnovana po seriji filmov „Priklicano zlo“, oddaja Magnolia Network-a „Fixer Upper: Hotel“; nova Discovery Channel serija „Survive the Raft“; animirani Max Original film „Peter & the Wolf“, novi Adult Swim-ov „Rick in Morty: Anime“, Investigation Discovery serija „Lost Women of Highway 20“, animirana Cartoon Network serija „Tiny Toons Looniversity“ in TLC-jev reality program „Love & Translation“.

Predstavljeni so bili prvi napovedniki za težko pričakovane naslove, vključno z Max Original serijo „The Penguin“ s Colinom Farrellom v glavni vlogi; izvirno HBO-jevo miniserijo „The Sympathizer“, vohunski triler po istoimenskem romanu, ki je prejel Pulitzerjevo nagrado; izvirno HBO-jevo serijo „True Detective: Night Country“ z Jodie Foster in Kali Reis v glavnih vlogah; izvirno HBO-jevo serijo „The Regime“ z oskarjevko Kate Winslet v glavni vlogi; dokumentarno Max Original serijo v šestih delih „SmartLess: On The Road“, ki spremlja Jasona Batemana, Willa Arnetta in Seana Hayesa, ko gledalcem omogočijo ekskluziven vpogled v zakulisje razprodane turneje njihovega podcasta, in otroško Max Original serijo „Gremlins: Secrets of the Mogwai“. Napovedana je tudi štiridelna HGTV-jeva oddaja „Barbie Dreamhouse Challenge“, ki jo vodi Ashley Graham, ki bo prav tako na voljo kot del storitve Max.

Kaj prinaša nova platforma za pretočne vsebine MAX

Ne glede na to, ali natančno veste, kaj želite gledati, ali iščete personalizirana priporočila ali ste razpoloženi za raziskovanje novih vsebin, Max olajša izbiro. Max bo vso vsebino združil v eno brezhibno uporabniško izkušnjo, ki bo vabila vsakega družinskega člana, da najde odlično zabavo zase.

Med glavnimi značilnostmi nove storitve so:

  • Vrhunsko predvajanje videoposnetkov: Nova izkušnja predvajanja videoposnetkov bo uporabnikom omogočila nemoteno gledanje, kjerkoli in kakor koli želijo.
  • Personalizacija: Max bo prilagoditev razširil onkraj domače strani in ponudil drugačno izkušnjo z velikim učinkom za vsakega uporabnika v celotni storitvi.
  • Poudarjene otroške vsebine: Ob zagonu bo Max uvedel samodejni otroški profil za nove naročnike s pripadajočim starševskim nadzorom.
  • Poenostavljena navigacija: Max naredi več, da gledalcem tega ni treba. Poenostavljene kategorije, izboljšane strani s podrobnostmi o vsebini, bližnjice, namenska središča blagovnih znamk in tematske zbirke olajšajo raziskovanje aplikacije.
  • 4K UHD: Na voljo bo tudi možnost razširjenega kataloga vsebine, ki je na voljo v 4K UHD, vključno z uspešnicami, kot so „Igra prestolov“, „The Last of Us“ in „Harry Potter.“ Vsi Warner Bros. filmi, izdani letos in v prihodnosti, bodo na voljo tudi v ločljivosti 4K UHD, ko bodo po distribuciji v kinu prispeli na Max.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.