Priklopna postaja DGRule za MacBook Pro: edina postaja, ki jo boste kadarkoli potrebovali

Ker MacBook Pro ponuja le nekaj vhodov Thunderbolt 3, mora uporabnik dokupiti dodatke za priklapljanje zunanjih naprav. Postaja DGRule ponudi priključek za domala vse, kar nujno potrebujete, pri tem pa ostane skrita.

Applov prenosnik MacBook Pro ima več kot dovolj moči, da se lahko uporablja za profesionalno delo. Ker pa Apple ne mara vgrajevati dodatnih priključkov za zunanje naprave (pardon, ker v ohišju preprosto ni dovolj prostora), morajo uporabniki dokupiti večnamenske priklopne postaje s priključki. K sreči so proizvajalci priklopnih postaj precej domiselni, in ena izmed takih, ki bo izpolnila vsako željo po specifičnem priključku, je postaja DGRule.

Ta “nevidna priklopna postaja” se namesti na zadnjo stran prenosnika in ponuja širok nabor priključkov. Takega za Thunderbolt 3, HDMI, USB-C, Mini DisplayPort, USB 3.1, spominske kartice MicroSD in SD ter izhod za slušalke. Celotna postaja se na eni strani priključi na dva vhoda USB-C, med uporabo pa ostane skrita očem. Še vedno zagotavlja običajne podatkovne hitrosti do 40 Gb/s, novi MacBook Pro 16″ pa polni pri 100 W. DGRule lahko priključimo na prenosnike MacBook Pro vseh velikosti vse tja do letnika 2016. Da ujame kakovost izdelave prenosnika, je tudi sama izdelana iz aluminija. Nevidno priklopno postajo DGRule ponujajo prek Kickstarterja, začetna cena pa je 99 dolarjev.

Galerija: Postaja DGRule

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!