fbpx

Sony GP-VPT2BT: brezžično snemalno držalo z daljinskim upravljanjem

Nič več kablov, ki bi po nepotrebnem bingljali iz fotoaparata. Tukaj je brezžično snemalno držalo Sony GP-VPT2BT.

Vsak vloger ve, da videokamere z vsemi dodatnimi priključki preprosto ne moremo držati v roki. Za to potrebuje temu prilagojeno držalo, s katerim lahko videokamero od sebe malce oddalji in zajame popoln kader. Sony je tako pred nekaj dnevi oznanil prihod snemalnega držala GP-VPT2BT, s katerim bo mogoče fotoaparat upravljati kar brezžično prek povezave Bluetooth. S tem se bo snemalec izognil nepotrebnim kablom ter ohranil odpornost proti prahu in vlagi tako fotoaparata kot snemalnega držala.

Prek držala bo mogoče upravljati vse glavne funkcije, nujne za nemoteno snemanje in fotografiranje potovalnih dogodivščin. Ustvarjalci vsebin bodo veseli udobnega ergonomskega dizajna, držalo pa se bo iz palice spremenilo tudi v mini trinožno stojalo. Se bodo pa z držalom sporazumevali le Sonyjevi novejši brezzrcalni fotoaparati ter kompaktneža RX100 VII in RX0 II. Držalo bo na prodaj od februarja za 200 evrov.

Galerija: Sony GP-VPT2BT

Dodatne Informacije

Več informacij:
sony.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!