fbpx

Prva pametna športna ura Puma prihaja novembra

Puma pametna športna ura

Pametna športna ura Puma je nastala v sodelovanju s priznanim proizvajalcev ur Fossil. Na policah bo novembra.

Dvig popularnosti pametnih športnih ur je naposled prepričalo Pumo, da bo javnosti ponudila tudi svojo verzijo ure. V nastajanju je bila 12 mesecev, svoje izkušnje pa je s Pumo delila firma Fossil Group. Ne le, da bo ura pridno beležila našo fizično aktivnost in nas spodbujala pri doseganju boljših rezultatov. Imela bo naložen Googlov operacijski sistem Wear OS, kar pomeni boljšo integracijo s pametnim telefonom in Googlovimi storitvami ter NFC, s katerim bomo plačevali brezstično.

44mm široko aluminijasto ohišje bo zelo tanko in oblečeno v ogrodje iz najlona. Ure se na zapestju skoraj ne bo čutilo, saj bo tehtala le 27 gramov. Da bodo animacije na uri gladke bo poskrbel najnovejši Snapdragon Wear 3100, kazalce in datum pa bomo videli na 3 centimetre širokem AMOLED zaslonu. Procesorska moč in lep zaslon pa ne prideta zastonj. Puma namreč trdi, da naj bi urina baterija zdržala dobrih 24 ur, kar ni najbolj bleščeč rezultat. Pri telovadbi nam bo v pomoč še vgrajen GPS in 4GB pomnilnika za glasbo. Pumina športna ura pride v prodajo novembra, za 279 evrov jo bo mogoče dobiti v črni, beli in neonski barvi.

Galerija: pametna športna ura Puma

Dodatne Informacije

Več informacij:
puma.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!