fbpx

Prva številka, ki jo vidite, vam prinaša skrivno sporočilo!

Foto: Eli Defaria / Unsplash

Izberite številko v tabeli in preberite sporočilo, ki vam jo prinaša. Ne iščite svoje najljubše številke, ampak tisto, ki vam takoj pade v oči.

Že stari Grki so verjeli v moč števil in njihovo simboliko, danes pa je numerologija poleg astrologije ena od prevladujočih vej napovedovanja in analiziranja osebnosti po datumu rojstva, nizih števil v trenutnih datumih in simboliki srečnih številk.

Um in srce morata biti vedno vodilo, včasih pa se je pomembno zanesti na svojo intuicijo in podzavest. Pozornost na določene znake in simbole je lahko v določenih življenjskih situacijah ključnega pomena, saj se pogosto ne zavedamo, katera pot je prava za nas.

Predlagamo vam zanimiv test, ki lahko prek številke, ki vas najbolj pritegne, razkrije, kaj vam sporočata intuicija in usoda.

Izberite eno številko v tabeli in preberite sporočilo!

13. Pred vami je neposredna pot do doseganja cilja. Pomembno je le, da bolj verjamete vase in uporabite svojo notranjo moč.

00. Obdani ste z energijo ljubezni, vendar ne oklevajte z odprtim pogovorom. Nasveti bližnjih vam lahko pomagajo.

24. Življenje je polno vzponov in padcev, a vsako oviro razumite kot priložnost za rast. To vas krepi in spodbuja. Zato pred vsakim izzivom uporabite že pridobljeno znanje, modrost in izkušnje. Nič ni nemogoče.

59. Bodite potrpežljivi – Vesolje vam prinese vse ob pravem času. Če se sprašujete, zakaj se vaši načrti niso uresničili, in poskušate doseči vsakega posebej, potem preprosto ni čas zanje. Ne izgubljajte upanja in nadaljujte z delom na svojih ciljih – dosežek je blizu.

22. Vsak dan pridobivajte novo znanje. Učenje vam pomaga najti pot, izkoristiti energijo, ki je v vas, da se počutite bolj samozavestne.

74. Korak za korakom se približujete svojemu cilju. Bolj kot verjamete v svoje sposobnosti, bolj se boste pripravljeni soočiti s svojimi izzivi.

56. Ko se v življenju zgodijo nevihte, niso tam, da bi uničile našo vero, ampak da bi vas naučile novih pomembnih lekcij. Sprejmite spremembe, ki vam jih prinaša življenje, in se še naprej premikajte v skladu z njim, občasno pa ustvarite svojo smer.

43. Pri uresničevanju načrtov vas čakajo dobre okoliščine. Poskusite podrobno izdelati vsak načrt in opazite malenkosti. V majhnih stvareh je uspeh ključnega pomena.

42. Nikoli ne sprejemajte odločitev prenagljeno, ampak se najprej posvetujte s svojo notranjostjo. Kaj hoče vaša podzavest? Se vam zdi to dobra pot? Poglejte na življenje s širše perspektive.

2. Dajte si več ljubezni. Poglejte se v ogledalo in si recite: “Resnično se imam rad.” Ko se boste naučili dati ljubezen, bo ta vedno bolj prihajala v vaše življenje.

11. Ne oklevajte, ampak tvegajte in se borite za svoje sanje. Blaginja ljubi pogumne in vsakič, ko začnete z ljubeznijo in motivacijo, vam bo prinesla uspeh.

Katera številka vam pade v oči? Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

62. Odprite se čudežem v svojem življenju. Vsak dan je blagoslov in priložnost, da naredite nekaj lepega in čarobnega. Verjemite, da si zaslužite živeti svoje sanje.

17. Pozorno poslušajte, kaj vam sporoča telo. Um, duša in telo morajo biti v edinstveni harmoniji. Morda vam telo skozi bolečino sporoča, da so negativna čustva potlačena v vaši duši.

30. Vsaka naša misel ustvarja našo prihodnost. To je samo misel in misli se lahko spremenijo. Če želite nekaj spremeniti v svojem življenju, začnite z mislimi.

89. “Zdravje je naravno stanje mojega telesa. Popolnoma sem zdrav.” Priporočamo, da to afirmacijo ponavljate vsak dan, da bo vaše telo v harmoniji z vašim umom. Realnost ustvarjamo s svojimi mislimi in prepričanji.

61. Preteklost je za vami – zdaj je čas, da pogledate naprej. Osredotočite se na nove zmage in presenečenja, ki jih prinaša življenje. Dokler boste gledali za seboj, ne boste mogli videti lepih stvari, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju. Uživajte in živite v sedanjem trenutku, občasno pogledate v prihodnost.

1. Nobeno srečanje ni naključno. Vsaka oseba, ki jo srečate v svojem življenju, vam lahko prinese pomembno lekcijo ali sporočilo. Učite se od drugih ljudi, kaj je njihov uspeh, kaj pa njihove napake. Ne dovolite, da vas premagata vaš ego in občutek zavisti. Sprejmite znanje in ga prenesite.

12. Najhitrejša pot do zdravega in srečnega življenja je, da svoj um napolnite z lepimi in pozitivnimi mislimi. Verjemite v boljši jutri. Kar izžarevate, to privlačite. Z meditacijo in krepitvijo zavedanja boste lahko nadzorovali svoje misli in zavračali prepričanja, ki vas blokirajo.

8. Bodite hvaležni za vse, kar vam daje Vesolje – za vsako lepoto in lekcijo. Vsak dan začnite in končajte s hvaležnostjo, saj tako začnete val pozitivnih vibracij in pošiljate dobro energijo proti Vesolju.

54. Zaupajte svoji intuiciji in bodite pripravljeni poslušati svoj notranji glas. Naša podzavest lahko pogosto odkrije marsikaj neznanega in dragocenega – zato dovolite, da bo vaš zaveznik na tej življenjski poti.

55. Ne pozabite na svoje potrebe. Vzpostavite življenjsko ravnovesje med delom, prostim časom in zabavo. Opazujte se z očmi ljubezni in si privoščite vsaj enkrat na dan.

79. V vašem življenju ni negativnosti, polni vas le pozitivna energija. Zaceli stare čustvene rane in verjemite, da ste zdaj vir ljubezni, obilice idej in neverjetne moči.

82. Bodite pozorni na svojo okolico in se znebite negativnih ljudi, ki vam črpajo energijo. Življenje je prekratko, da bi ga porabili za strupene ljudi. Ustvarite krog dragocenih ljudi v svojem življenju in uživajte v njihovi ljubezni.

26. Objemite vse rane preteklosti in travme iz otroštva, recite si- “Zdaj si v redu!” Odpustite si za vsako napako, ne kritizirajte svojih dejanj, ampak bodite pripravljeni dati ljubezen svojemu notranjemu otroku.

80. Ste kreator svojega življenja in z vsakim svojim dejanjem lahko vplivate na svojo usodo. Imate moč spremeniti vse, kar vam v življenju ni všeč – začnite zdaj.

15. Samo ljubezen ima moč zaceliti vaše rane, obnoviti srce in vas spodbuditi, da živite življenje v sožitju s pravo naravo. Zato vsak dan živite ljubezen in jo širite na druge – brez pogojev in omejitev.

47. Ne omejujte svojih načrtov na časovni okvir. kar želite početi jutri, naredite danes. Ne odlašajte z uresničitvijo sanj, saj se bodo pojavile nekatere nove in večje. Naj bo vsak dan priložnost, da doživite in uresničite eno od vaših sanj.

Kaj vam prinaša? Nasmeh? Foto: Crystalweed Cannabis / Unsplash

21. Morda ste načrtovali velike podvige, vendar se vam zdi, da Vesolje ni na vaši strani. Morda ni pravi čas, da se nekaj zgodi in da ima Vesolje za nas boljše načrte. Poskušajte skozi to prizmo opazovati trenutne življenjske dogodke.

33. Nobena ovira ni večja od vaše želje in moči. Zato ne obupajte, ampak verjemite, da vse pride in gre s pravim razlogom. Edini način, da dosežete, kar želite, je, da ne obupate pri prvi oviri. Ko se bodo pojavili drugi, boste močnejši in bolj pripravljeni na soočenje z njimi.

53. Skrivnost veselja je v dobrih odločitvah in danes se odločite, da boste SREČNI. Vedno obstaja razlog za srečo. Poglejte okoli sebe, poglejte stvari, ki vas izpopolnjujejo, nov dan ali večer, prijatelje, partnerje, družino. Sreča je vedno z nami, le da je pogosto ne opazimo.

84. Vse, kar naredite, se bo vrnilo trojno. Zato bodite pripravljeni očistiti svojo karmo in vsak dan ustvarjati dobra dela. Vesolje bo to cenilo, vi pa se boste počutili bolje in lepše.

70. Najpomembnejša stvar v življenju je ljubezen, vse drugo je zaman. Če želite nekoga spoznati, ga pokličite. Če želite nekaj – potem to zahtevajte.

10. Poskusite uživati ​​v vsakem dogodku in vedno imejte v mislih, da je življenje dragoceno. V življenju vedno računajte nase in zaupajte svojim občutkom.

3. Živite danes, ker je včerajšnji dan mimo in jutri morda nikoli ne pride. Zavedajte se, da je danes najboljši dan. Povejte vse, kar čutite ZDAJ, zavrzite vse, česar ne želite takoj.

39. Namesto, da bi svoj prosti čas namenili brskanju po internetu, vadite meditacijo. Samo 10 minut na dan je dovolj, da spremenite svoje življenje na bolje.

93. Takoj ko prenehate biti sužnji vsega površnega, vas prenehajo skrbeti malenkosti. Posledično bo um postal odprt za pomembnejše stvari. Na ta način dosežete izjemno stanje umirjenosti in spokojnosti.

77. Ne glede na to, kako grozne se zdijo spremembe in ne glede na to, koliko časa ste se nanje privajali, so neizogibne in nujne za vašo rast. Duhovni razvoj in spremembe je treba sprejeti kot del življenja.

38. Da bi življenje napolnili s srečo, je zelo pomembno živeti v sedanjem trenutku. Če nenehno razmišljate o preteklosti, boste dobili le obžalovanje, in če boste preveč razmišljali o prihodnosti, boste dobili tesnobo.

98. Vsi odgovori so v nas, le pogledati morate v pravo smer in verjeti vase. Zavedajte se, kaj je za vas dragoceno razen materialnih dobrin.

94. Vsak dan izgovarjajte pozitivne afirmacije in poskušajte napolniti svoj um z optimizmom. V življenju stvari niso vedno črno-bele, je pa cela paleta barv, ki jih je vredno raziskati.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!