fbpx

Horoskop: Ta astrološka znamenja se ujamejo samo v postelji

Foto: envato

Z nekaterimi ljudmi ne morete imeti nič drugega kot le strastno spolnost. In tega nikakor ne razumete, kako se je mogoče tako dobro razumeti z nekom v postelji, kjer je vajina senzibilnost tako podobna, da si bereta misli in že prvič funkcionirata, kot da se poznata sto let, a ko nista v postelji, nimata nič skupnega in ne vesta, kaj bi počela.

Imate različne in nasprotujoče si stališča in vrednote, okus, kulturno in intelektualno raven, z eno besedo nič skupnega!

Sprašujete se, kako rešiti to situacijo, kako tak odnos sploh razumeti in sprejeti?

Gledano iz vidika astrologije imajo nekatera horoskopska znamenja nagnjenost, da dosežejo tako zmedeno povezavo, torej da se dobro razumejo le v postelji.

Poglejmo, kateri pari astroloških znamenj ustvarjajo močno kemijo, hkrati pa nimata ničesar skupnega.

Oven in Lev

Ovni so radovedni in radi eksperimentirajo. Levi pa so odprti za vse predloge. Spolnosti pristopijo iz istega notranjega položaja, želijo se igrati in premikati meje užitka. Zato se bosta v postelji fantastično razumela in si podarila nepozabne trenutke.

via GIPHY

Zunaj nje pa se lahko večinoma časa le prepirata in jezita, saj sta eden in drugi posesivna, zahtevna. Oba rada obvladujeta svojega partnerja, sta trda in zahtevna in zato vsak od njiju potrebuje nekoga strpnega ali nekoga, ki ga zna sprostiti in pomiriti.

Oven in Škorpijon

To je trk dveh najbolj eksplozivnih in najbolj strastnih horoskopskih znamenj. Med njima se bo iskrilo in strast bo žareča. A ko se nehajo iskriti, je najbolje, da gresta vsak čim prej na svojo stran, saj bo med njima še vedno iskrilo, a v skrajno negativnem smislu. Drug drugega lahko užalita in prizadeneta ter se na najslabši način zatakneta med strastjo in maščevalnostjo.

Bik in Rak

Na fizični ravni je med njimi čista poezija! Najbolj nežno, najbolj čutno ljubljenje, z velikim čustvenim nabojem. Neizogibno se bosta zaljubila drug v drugega, saj se ne bosta mogla upreti svoji čustvenosti in strasti.

via GIPHY

Ko pa se bosta prvič prepirala, bosta obžalovala spoznanje, da sta v nemogočem odnosu in da se sploh ne razumeta, čeprav si želita isto – ljubiti in ne ločiti.

Vodnar in Ribi

Strašno sta si podobna, po tem, da vsak raje živi v svojem svetu, polnem prijaznosti, empatije, velikodušnosti in ljubezni. A te plemenite občutke najraje delita z vsemi razen s seboj. Bolj ju potrebujejo drugi kot oni druge.

Zato se v spolnosti uspejo povezati na najboljši način, rešitev zanje je, da gojijo prijateljstvo s privilegiji.

Strelec in Ribi

Ribi imajo še enega idealnega partnerja, in to je strelec. Z njim naj ne poskušajo vzpostaviti kakršnega koli drugega odnosa, kakor intimnega, saj se bosta hitro naveličala drug drugega.

via GIPHY

Najbolje je, da končata tako, kot se je začelo – z igrivo avanturo, strastnim zabavnim spolnim odnosom za eno noč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!