fbpx

Prva žival, ki jo vidite na tej ilustraciji bo opredelila tvojo osebnost!

To kar vidiš te definira!

Kaj vidite?

Vsak med nami ima določene značajske poteze, ki razkrivajo, kakšni dejansko smo. Nekateri imajo tako izrazito močno osebnost, medtem ko drugi ostanejo v ozadju. Prav vsi pa imamo prevladujočo značajsko potezo, ki daje naši osebnosti tisto edinstvenost in neponovljivost. Zahvaljujoč psihologom lahko danes svojo osebnost določimo že samo s pogledom na določene stvari. Vsaka stvar ima namreč več pomenov in naša interpretacija tega nas lahko določa. Katero žival najprej zagledate na tej ilustraciji? Ta bo namreč opredelila vašo osebnost.

Katero žival ste najprej zagledali na tej ilustraciji?

Kaj vidite?
Kaj vidite?

Žrebec

Žrebec
Žrebec

Ste ambiciozni, divji in svobodni – kot žrebec. Vodi vas želja po uspehu, brez kakršnihkoli pravil. Veste, kaj pomeni trdno delo, in tega nikoli ne obravnavate kot drugo možnost. Veste, kako se boriti za to, kar je prav. Veste, kdo ste, in ne bojite se izstopati. Ste pošteni in pripravljeni na boj proti svetu, ki ga vodi strast.

Kokoš

Kokoš
Kokoš

Ste odločni. Ste pametni, hitri in vztrajni. Ste popolni primer tega, da knjige res nikoli ne smemo soditi po platnicah. Morda ste videti ‘neškodljivi’ in mirni, a se v določenih situacijah znate postaviti zase in se boriti.

Rak

Rak
Rak

Raki so kot kokosovi orehi – trdi zunaj, mehki znotraj. In takšni ste tudi vi. Ste zelo zvesti, tudi tistim, ki jih morda ne poznate najbolje. Potrebe drugih postavljate pred svoje. Nikoli ne razmišljajte o varanju ali izdaji svojih najdražjih, vaša družina pa je najdragocenejši zaklad na svetu.

Bogomolka

Bogomoljka
Bogomolka

Bogomolka je vedno povezana s potrpežljivostjo in občutljivostjo, še posebno, ko gre za čute. Ima sposobnost, da je več ur na mestu samo zato, da ujame plen. Ste oseba z močnimi instinkti. Usmeritev z lahkoto najdete s pomočjo svojega notranjega glasu. Sledite svojemu instinktu, večino časa dosegate tisto, kar si želite – zaradi svoje samozavesti in vere vase.

Volk

Volk
Volk

Volkovi živijo v krdelih, a še vedno so osamljena bitja, ki se ne zanašajo na nikogar. Znajo biti sami, ne da bi se bali. Ste silovita osebnost, ki se ničesar ne boji. Tudi ko ste v množici, izstopate zaradi svoje osebnosti. Čeprav je to lahko daleč najbolj razburljiva stvar, ste lahko občasno tudi osamljeni, a na srečo veste, kako se s tem spopasti.

Pes

Pes
Pes

Psi so zvesti, pogumni in resnično nesebični. In takšne lastnosti ima tudi oseba, ki je na tej ilustraciji najprej videla psa. Veste, kako biti ostri in kako ljubiti, kako biti nesebični in kako biti zvesti. Veste, kako zaščititi svoje ljubljene, zato vas ljubi vsak, ki vas res pozna.

Orel

Orel
Orel

Orli so divji in svobodni, narejeni za to, da letijo visoko nad oblaki. Imajo oster vid in so popolnoma osredotočeni na svojo tarčo. Kot orel ste tudi vi vedno odločeni in osredotočeni na cilj, ki ste si ga postavili sami. Veste, kako stati za svojo odločitvijo, in ne dvomite vase. Veste, kako najbolje izkoristiti situacijo in jo obrniti sebi v prid.

Golobica

Golobica
Golobica

Golobica je znak ljubezni in miru. Če ste najprej videli njo, potem imate čudovita in pametno dušo. Ste mirni in potrpežljivi ne glede na situacijo. Veste, da je to pot do reštive. Upate in ste pozitivni v vsaki situaciji in ne glede na vse vedno verjamete, da nasilje nikoli ni rešitev.

Metulj

Metulj
Metulj

Metulj simbolizira združitev lepote in sprememb. Metulj se namreč iz kokona pretvori v čudovit čudež narave. Je lepota v kaosu. Tudi vaše lastnosti so podobne metulju. Prilagodite se spremembam, dovolj prilagodljivi ste, da rešite katerokoli situacijo. Veste, kdaj in kako narediti spremembo, če je ta potrebna. Imate čudovito dušo in osebnost, ki pritegne vse okoli vas.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!