fbpx

Vsako znamenje je inteligentno na svoj način! Kakšna pa je tvoja inteligenca?

Določen astrološka znamenja imajo prednost!

Foto: wikipedia

Je mogoče, da lahko astrološko znamenje definira tvojo inteligenco? So določena astrološka znamenja nagnjena k temu, da so bolj inteligentna od drugih? Preveri, ali je tvoj astrološki znak med tistimi s pravim potencialom.

Ne glede na to, ali gre za avtoritativnega ovna ali skrbnega raka, ima vsak horoskopski znak svoje najprivlačnejše lastnosti. Astrološki znak lahko napoveduje veliko življenjskih nagnjenj, od vaše romantične kompatibilnosti z drugimi znamenji, do vašega splošnega počutja. Ko pa gre za inteligenco, kateri znak ima največ potenciala glede na zvezde?

Vodnar in škorpijon sta najpametnejša astrološka znamenja, pravijo astrologi, vendar iz dveh zelo različnih razlogov. Tisti, ki so rojeni pod znakom vodnar, imajo najvišjo raven analitične inteligence, ki jo merijo kognitivne sposobnosti in IQ. Škorpijoni imajo na drugi strani bolj praktične lastnosti – najboljši so, če resnično ocenjujejo in razumejo svet nasploh.

via GIPHY

Tudi pevka Lorde je po horoskopu škorpijon.

Vsako znamenje je inteligentno na svoj način. Kakšna pa je tvoja inteligenca?

Ognjena znamenja (oven, lev, strelec) so znana po intuitivni inteligenci. To so znamenja, ki vidijo priložnosti in jih tudi izkoristijo.
Zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog) so znana po praktični inteligenci, vse od urejanja računov do reševanja težav na delovnem mestu.
Zračna znamenja (dvojček, tehtnica in vodnar) imajo t. i. idealistično, analitično inteligenco. Ta znamenja živijo v svetu idej in se rada družijo.
Vodna znamenja (rak, škorpijon in ribi) so znana po odličnem dojemanju oziroma t. i. perceptivni inteligenci. To so znamenja, ki razumejo vašo motivacijo in vaša čustva.

Neil Crabtree, astrolog iz šole astrologije Mayo je pojasnil, da sta znamenji rak in riba med najbolj čustveno inteligentni: z drugimi besedami, odlični so v prepoznavanju in upravljanju s svojimi občutki in občutki drugih. Riba je bil med drugimi tudi Steve Jobs, ki je bil rojen 24. februarja, torej na datumski meji med vodnarjem in ribo.

via GIPHY

Po drugi strani pa zemeljska znamenja – bik, devica in kozorog – kažejo na praktično inteligenco. In ognjeni znaki (oven, lev in strelec) so ponavadi najbolj intuitivni, zato so bolj nagnjeni k tveganju in zapolnjevanju vodilnih položajev.

Zdaj, ko veste, kje je vaš potencial inteligence, odkrijte moč vašega astrološkega znaka in se podajte na pot k življenskemu uspehu!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!