fbpx

To je popoln astrološki par! Njuna kemija je najmočnejša!

Astrologi pravijo, da lahko vsaka horoskopska kombinacija tvori uspešno in srečno razmerje – zvezde so zgolj tiste, ki naj bi hipotetično nakazovale, katere astrološke kombinacije imajo večjo verjetnost za uspeh. In kot ugotovaljajo, je kemija med njima najmočnejša!

Ko je govora o ljubezni, ima astrologija marsikaj za pripomniti! Kot astrologi ugotavljajo, je med tema dvema astrološkima paroma kemija najmočnejša! In kdo tvori to romantično dvojico?

Iskrice med levom in tehtnico so po mnenju astrologov neprimerljive – šarmantni lev v tehtnici z lahkoto vzbudi občutek, da je življenje neskočno zanimivo in lepo. Levu pa tehtnica omogoči, da postane najboljša verzija sebe in da v popolnosti razvije svojo kreativno plat.

Čeprav sta ta znaka različna, skupaj tvorita odlično celoto. Lev je bolj kot katerikoli drugi znak prepričan vase (včasih preko mere dobrega okusa), tehtnica pa je sposobna vedno videti zapletenost določene zgodbe in pogledati na en dogodek iz različnih zornih kotov.

Lev daje tehtnici ščepec svoje samozavesti, tehtnica pa leva vedno znova opominja na dejstvo, da njegova resnica ni ena in edina, temveč jih je teh na pretek.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!